De Daktuin Utrecht start nieuwe seizoen met feestelijke muzikale opening | De Utrechtse Internet Courant De Daktuin Utrecht start nieuwe seizoen met feestelijke muzikale opening | De Utrechtse Internet Courant

De Daktuin Utrecht start nieuwe seizoen met feestelijke muzikale opening

De Daktuin Utrecht start nieuwe seizoen met feestelijke muzikale opening

Na een zomerstop heropent De Daktuin Utrecht het nieuwe seizoen op maandag 1 september. Komende weken staan er diverse activiteiten op het programma. Van muziekoptredens, yogalessen en een biologische wijnproeverij, tot lezingen en workshops.

Op het dak van de parkeergarage van de Universiteitsbibliotheek op het Utrecht Science Park zal maandag om 18.00 de feestelijke opening plaatsvinden. Verschillende bands zullen een optreden verzorgen.

Onder andere zal de singer-songwriter Ted Griffioen van “A brighter light” te zien zijn. Griffioen is momenteel kwartfinalist in de muziekcontest de Grote Prijs van Nederland. Ook zullen de mensen van ‘White Russian’, die deze zomer bij Tivoli’s ‘Open Stage’  te zien waren, op de Daktuin komen spelen. Voor de officiële opening kun je overdag met een speciale sapfiets geheel ‘DIY’ (Do It Yourself) je eigen smoothie bij elkaar fietsen.

Lezingen en workshops

De organisatie van De Duiktuin Utrecht bestaat grotendeels uit studenten die zich vrijwillig inzetten. Tot en met vrijdag 19 september zijn er uiteenlopende activiteiten als muziekoptredens, lezingen en workshops op De Daktuin te volgen. De meeste activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Het volledige programma van De Daktuin Utrecht is te vinden op de website.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).