Behaal dit jaar wel je goede voornemens! | Behaal dit jaar wel je goede voornemens! – De Utrechtse Internet Courant

Behaal dit jaar wel je goede voornemens!

Behaal dit jaar wel je goede voornemens!
Ben je dit jaar van plan om gezonder en fitter te worden? Deze Utrechtse bedrijven zullen jou helpen om op een leuke en energieke manier je doelen te behalen. Waar wacht je nog op?

Ben je dit jaar van plan om gezonder en fitter te worden? Deze Utrechtse bedrijven zullen jou helpen om op een leuke en energieke manier je doelen te behalen. Waar wacht je nog op?


Mud Masters presenteert: Urban Workout Festival in de Jaarbeurs

15 en 16 maart, Jaarbeurs Utrecht

Mud Masters presenteert: Urban Workout Festival width=640

Dit jaar echt doorpakken met je sportieve goede voornemens? Koop vandaag nog je ticket voor het 5KM Urban Workout Festival, dat op 15 en 16 maart wordt georganiseerd door Mud Masters. De Jaarbeurs wordt omgebouwd tot een indoor urban gym met een 5 kilometer lang parcours met workout zones, obstacles en een festival area met DJ’s en streetfood. Neem je vrienden mee! Ga voor meer informatie over het parcours en de kaartverkoop naar onze website.

 

 


Move Lift Act Breathe

Eendrachtlaan 114

Move Lift Act Breathe width=640

Een gezond en sterk lichaam, een flexibele en scherpe mind en een hechte community van fijne mensen. Bij MLAB word je beter in alle aspecten van jouw leven. We combineren kracht en conditietraining met bewustzijn, mindset en ademhaling. Kleine groepslessen (max 8 personen) met een relaxte en ongedwongen sfeer. Schrijf je direct in voor je gratis proefles op onze website.

 

 

 


Crossfit Resurface

Eendrachtlaan 100

Crossfit Resurface width=640

CrossFit Resurface is er met een doel: Van jou de beste versie van jezelf maken. Met CrossFit verleg jij je grenzen waardoor je fitter wordt dan ooit! Je verbetert jouw lifestyle door te trainen, te werken aan je mindset en voeding samen met andere CrossFitters in een unieke community. De coaches zorgen met aangepaste oefeningen dat zowel beginners als gevorderden direct kunnen starten met CrossFit. We zien jou graag voor een gratis proefles!

 

 


Medical Masseur

Lepelaarstraat 1

Medical Masseur width=640

Houd je van een stevige massage of heb je fysieke klachten? App met Robbert en boek met korting. Ken je iemand die een goede massage kan gebruiken? Verras deze persoon met een cadeaubon! Medical Masseur heeft in 2018 de “ster van het jaar” award gewonnen bij Treatwell voor de meeste reviews en de hoogste score. Robbert is een professionele massagetherapeut en zorgt er middels zijn gepersonaliseerde behandelingen voor dat veelvoorkomende klachten verdwijnen.

 

 


Boulderhal Energiehaven

Boulderen, hét creatieve en gezellige alternatief voor de sportschool. Het verbetert je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, behendigheid en gevoel voor evenwicht. De korte klimroutes zijn puzzels die je oplost met kracht, denkwerk en techniek. Boulderen is in korte tijd immens populair geworden. Je kan na een korte uitleg meteen aan de slag. Alleen komen is geen probleem, voor boulderen heb je geen partner nodig. Desalniettemin boulder je zelden alleen. Met andere bezoekers puzzelen op een boulder maken het een gezellige sport.

 


David Lloyd Utrecht

Mississippidreef 161

David Lloyd Utrecht width=640

Start het jaar met goede begeleiding in onze fitness. Kom gezellig meedoen aan groepslessen zodat jij extra motivatie krijgt. Of maak gebruik van onze fantastische binnen tennisbanen, onze squashbanen, kinderopvang en ons verwarmde zwembad. Je zult veel manieren ontdekken om fit te blijven, om te ontspannen, om nieuwe dingen te proberen, om te genieten met het hele gezin of alleen. Waarom kom je niet langs om het allemaal zelf te ontdekken?

 

 


Curves

Vleutenseweg 281

Curves width=640

Om ervoor te zorgen dat je goede voornemens dit jaar wél werkelijkheid worden, heeft Curves een speciale actie die je niet mag missen: In 30 dagen sterk! De workouts van Curves zijn een combinatie van cardio- en krachttraining, gevolgd door een rek- en strekprogramma. En dit in slechts 30 minuten. Dus wil jij in 2019 fit en gezond van start? Doe dan mee met de actie en probeer Curves 30 dagen voor slechts € 30,-.