Creëer je eigen stijl in ruime herenhuizen - De Utrechtse Internet Courant Creëer je eigen stijl in ruime herenhuizen - De Utrechtse Internet Courant

Creëer je eigen stijl in ruime herenhuizen

Creëer je eigen stijl in ruime herenhuizen
Modern en comfortabel wonen in een ouderwets mooi fabrieksgebouw, aan de rand van het centrum van Utrecht. De charme en kracht van het gebouw spreken voor zich.

Modern en comfortabel wonen in een ouderwets mooi fabrieksgebouw, aan de rand van het centrum van Utrecht. De charme en kracht van het gebouw spreken voor zich.

HIER KRIJGT U ALLE VRIJHEID

Het industriële gebouw van toen is getransformeerd in moderne herenhuizen. Aan alles herkent u het industriële karakter. Die typische in het oog springende gebogen dakspanten bijvoorbeeld, die zijn er gewoon nog, net als verschillende andere originele constructieve elementen.

In Lubro woont u met circa 280 m² woonoppervlakte zeer ruim. De tweede verdieping lijkt door de aanwezigheid van twee vides in de woning te zweven. De woningen zijn voorzien van een luxe afwerking, complete badkamer en keuken. Met de ‘DARE TO CREATE YOUR OWN’ cheque van 20.000 euro maakt u het precies zoals u dat wilt!

De kwaliteiten op een rij:

  • De charme van industrieel erfgoed, constructieve elementen in het zicht
  • Modern wooncomfort en een hoogwaardig afwerkingsniveau
  • Volledig te openen harmonica pui op de 2e verdieping creëert lichte woonvertrekken
  • De nieuwe stadsgracht voor de deur
  • Drie privéparkeerplaatsen in de besloten stallingsgarage, direct toegankelijk vanuit de woning
  • Zeer ruime woningen, 280 m² zelf in te delen wooncomfort
  • Ruime bergingen voor voldoende opslag in de woning
  • Mooi privéterras én een gemeenschappelijke groene binnentuin

Uw verhaal

Als nieuwe bewoner van Lubro wordt u meteen uitgedaagd. Dare to create your own history. Aan deze historische plek voegt u namelijk uw eigen hoofdstuk toe. Kiest u voor één van de herenhuizen van Lubro, dan krijgt u een unieke kans om de woning helemaal naar eigen smaak in te delen. Samen met onze interieurdesigner gaat u op zoek naar de indeling die het beste bij uw woonwensen past. Er zijn mogelijkheden te over, een kantoor aan huis of toch liever een grote vide; de keuze is aan u.

Natuurlijk wilt u een persoonlijke uitnodiging voor start verkoop en maakt u gebruik van de voorinschrijving die loopt tot 18 maart – 12.00 uur op lubro.nl