Laat je inspireren voor de feestdagen door deze Utrechtse ondernemers - De Utrechtse Internet Courant Laat je inspireren voor de feestdagen door deze Utrechtse ondernemers - De Utrechtse Internet Courant

Laat je inspireren voor de feestdagen door deze Utrechtse ondernemers

Laat je inspireren voor de feestdagen door deze Utrechtse ondernemers
Utrecht maakt zich weer op voor de feestdagen. Ben je op zoek naar inspiratie voor het kerstdiner? Weet je nog niet of je buiten de deur wilt gaan eten of thuis gaat kokkerellen? Deze Utrechtse ondernemers zullen van jouw feestdagen een succes maken. Moge het culinaire feestdagen worden!

Utrecht maakt zich weer op voor de feestdagen. Ben je op zoek naar inspiratie voor het kerstdiner? Weet je nog niet of je buiten de deur wilt gaan eten of thuis gaat kokkerellen? Deze Utrechtse ondernemers zullen van jouw feestdagen een succes maken. Moge het culinaire feestdagen worden!


Madeleine Bar | Bistro

Onder de Domtoren, bij Madeleine Bar l Bistro op ’t Wed is de lunch net zo belangrijk als het diner. We eten al steeds vaker iets anders dan een broodje, maar écht lunchen, zoals Fransen dat kunnen, gebeurt nog maar weinig. Geen tijd om lang te tafelen? Dan bestel je het twee- of drie-gangen lunchmenu met een gevuld eitje, knapperig pizzaatje tonijn en boterzachte vis of stoer stuk vlees. Na een uur vervolg je jouw wandeling of stadsbezoek.

 

Vredenburg 40

De Utrechter width=640

De Utrechter

Eerste en Tweede Kerstdag verzorgen de medewerkers van De Utrechter Stadsbrasserie en Bar een Flamboyante Kerstbrunch (11.00 – 15.00 uur) en een Vrolijk Kerstdiner (vanaf 17.00 uur) voor jouw familie en vrienden. Gerookte forel, gepofte kastanjes en gegrilde hertenbiefstuk; zomaar een greep uit het lekkers dat je daar zult proeven. De Utrechter bevindt zich in hartje centrum op Vredenburg 40, op steenworp afstand van Utrecht Centraal. Reserveren is nodig en kan via kerst@deutrechter.nl.

 

De Croquetten Boutique

De feestdagen zonder croquet?
Ho ho ho eens even!
Ken je de Croquetten Boutique al? Wij maken onze croquetten met de hand, naar eigen receptuur en zonder onnodige toevoegingen.Tijdens de feestdagen kun je lekker thuis genieten van onze croquetten. Je hoeft ze alleen nog maar even te bakken. Is het vet al warm? Benieuwd naar ons assortiment? Kijk voor op croquettenboutique.nl of mail naar info@croquettenboutique.nl. Bestel vooraf om teleurstelling te voorkomen.

Neerlandiakade 2b

Op Zuid width=640

Op Zuid

Op kerstavond is er bij Op Zuid een lazy kerstavond met comfortfood & bites buffet + welkomstcocktail voor €25,- p.p. DJ Alwin draait soul, funky en jazzy tunes. Op tweede kerstdag kun je gezellig aanschuiven voor een uitgebreid kerstdiner met familie of vrienden. Je kunt kiezen voor een drie, vier of vijf-gangen diner. Derde kerstdag (27 december) serveren wij een drie-gangen verrassingsmenu van de chef €22,50 p.p. Reserveren via info@opzuidutrecht.nl

 

Camping Ganspoort

Camping Ganspoort, is 365 dagen per jaar open. Dus ook tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag. Én op alle donkere dagen daarvoor, ertussen en erna. Kom langs voor het kerstdiner op kerstavond, het kerstontbijt op eerste kerstdag, of de kerst-PubQuiz op tweede kerstdag met kerst-Campingklassiekers op het menu! Of op nieuwjaarsdag, voor de unieke Ganspoort 1 januari Dinch (diner-lunch). Reserveer het kerstdiner en de PubQuiz via hallo@ganspoort.nl of 030-2006186.

 

Hardebollenstraat 7

Drie Meter Bier width=640

3 Meter Bier

NU OPEN: Little Beershop
Stel je eigen bierpakket samen bij de kleinste en gezelligste bierwinkel van Utrecht!  Fred van Driemeterbier aan de Amsterdamsestraatweg opent een nieuwe vestiging in een oude peeskamer aan de Hardebollenstraat. Nu open op donderdag en zaterdag op nummer 7. Alle bieren 6 halen = 5 betalen. Psst: in het nieuwe jaar verhuizen Fred en zijn bieren in de straat.

 

 

SAAR

Durf jij je te laten verrassen en een dagje vlees en vis over te slaan? Met een knipoog naar een traditionele kerstdiner bieden wij op 26 december een vijf-gangen verrassingsmenu voor €38,- p.p. Vanaf 12.00 uur zijn wij open en schenken wij de gehele dag het eerste glas bubbels naast een lunch of diner van het huis, want het is kerst! Toch liever van ons normale kaart eten? Dat kan ook, Ramon maakt uiteraard een heerlijke kerstspecial.

 

Tonus poelier

Wil je tijdens de feestdagen gourmetten? Bij ons ben je aan het juiste adres voor complete gourmetschotels. Wij zijn een ambachtelijke slagerij met diervriendelijk en antibioticavrij vlees. Bij ons kun je terecht voor heerlijk scharrelvlees van rund, varken, lam en kip. Graag verwelkomen wij je in onze slagerij. Wil je liever online bestellen? Dat is ook mogelijk. Kijk dan even op onze website. Wij bezorgen gratis vanaf €30,-

Kwestie van Smaak

Op zoek naar een relatiegeschenk of cadeau voor de komende feestdagen? Wij helpen je graag om van iedere gift iets bijzonders te maken. Naast het ruime assortiment wijn en whisky ben je bij ons ook in goede handen voor verschillende speciaal bieren en lokaal geproduceerde producten. Ook voor diverse proeverijen ben je aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op onze website. Santé en Slainte!

 

Jaarbeursplein 15

Metro City Kitchen width=640

Metro City Kitchen

Restaurant Metro viert dit jaar haar eerste Kerstfeest, daarom zijn wij zowel Kerstavond als tweede Kerstdag gezellig open. Je kunt beide dagen in Metro Downtown terecht voor zowel een a la carte lunch of diner als een feestelijk drie-gangen Kerstmenu.
Ga je liever voor Metro Uptown dining dan ontvangen wij jou graag op tweede Kerstdag vanaf 17:30 uur in ons restaurant op de vide.
Openingstijden en menu vind je op restaurantmetro.nl