DUIC uitgelicht: bijzondere vergaderlocaties in Utrecht en omgeving | De Utrechtse Internet Courant DUIC uitgelicht: bijzondere vergaderlocaties in Utrecht en omgeving | De Utrechtse Internet Courant

DUIC uitgelicht: bijzondere vergaderlocaties in Utrecht en omgeving

DUIC uitgelicht: bijzondere vergaderlocaties in Utrecht en omgeving
Ontwerp Overtreders W.
Vergaderen, brainstormen, trainingen, hackatons of een private dinner? Er zijn vele bijzondere locaties in de stad om inspirerende of bijzondere ontmoetingen te organiseren. Op deze pagina vind je een selectie van die plekken in de stad en regio en wordt direct duidelijk dat er veel mogelijk is in het midden van het land. Met of zonder catering, een dagdeel of een uur, grootschalig of intiem, kijk snel wat het beste past en neem contact op met een van de aanbieders.

Vergaderen, brainstormen, trainingen, hackatons of een private dinner? Er zijn vele bijzondere locaties in de stad om inspirerende of bijzondere ontmoetingen te organiseren. Op deze pagina vind je een selectie van die plekken in de stad en regio en wordt direct duidelijk dat er veel mogelijk is in het midden van het land. Met of zonder catering, een dagdeel of een uur, grootschalig of intiem, kijk snel wat het beste past en neem contact op met een van de aanbieders.


GrytteMaliebaan45

Maliebaan 45

Website width=640

GrytteMaliebaan45, beter bekend als Maliebaan45, is een thuis voor ondernemers. ‘Grytte’ is de oude Engelse spelling van ‘Grit’, een essentiële eigenschap voor succesvolle ondernemers. GrytteMaliebaan45, een plek voor werkplekken, coaching-, vergader- en trainingsruimtes, van 4 tot 25 personen. Wij verwelkomen je graag, als member, voor een meeting of als het thuisfront van jouw leergang. Benieuwd wat onze omgeving kan doen voor jou? Get in touch! Lenneke Schellingerhout is te bereiken op [email protected] of 030 239 4049


SchotB. | Fort Blauwkapel

Kapelweg 1

Website width=640

Werken aan de toekomst op een plek vol historie? Gun uzelf en uw collega’s een frisse blik! Maak u op voor een doeltreffende meeting in onze unieke en rustgevende locatie in de militaire Schotbalkenloods op Fort Blauwkapel. Fort Blauwkapel is een van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ontsnap aan de waan van de dag op deze authentieke locatie midden in het groen. Parkeren is bij ons gratis.

 

 


RAUM

Berlijnplein 520

Website width=640

Welkom in het paviljoen van RAUM. Het paviljoen is ontworpen door ontwerpbureau Overtreders W., winnaar van de Dutch Design Award 2018 en Frame Award Sustainability 2018, een mooi voorbeeld van verbeelding van de toekomst van de stad door kunst & design. Volledig circulair en met tot de verbeelding sprekende exposities rondom, maakt van RAUM een bijzondere locatie in een inspirerende omgeving. En met Restaurant Venster wordt ook gezorgd voor een inspirerende keuken. Ideaal voor vergaderingen, presentaties en workshops van gezelschappen van 2 tot 80 personen.


Vergader INN

Croeselaan 207

Website width=640

In deze voormalige garage is sinds begin 2016 Vergader Inn gevestigd. De ruimte is stijlvol verbouwd en modern ingericht en bestaat uit twee vergaderruimtes en een algemene ruimte. De huurprijs is inclusief onbeperkt koffie/thee/frisdrank en het gebruik van beamer. De Vergader Inn is op enkele minuten lopen van het centraal station en is onderdeel van het iets verderop gelegen restaurant ‘de Branding’. De catering kan worden verzorgt op locatie, maar de lunch/diner/borrel kan uiteraard ook plaatsvinden in het restaurant.

 


Social Impact Factory Utrecht

Vredenburg 40

Website width=640

Social Impact Factory Utrecht is méér dan een vergaderlocatie. Hier werken, vergaderen en ontmoeten zelfstandig professionals, startups en grote organisaties elkaar. Wat hen bindt is dat zij met hun ondernemerschap impact willen realiseren. Met twaalf vergaderzalen, voor 2 tot 130 personen en eten en drinken van onze horecapartner Stadsbrasserie en Bar de Utrechter, ontbreekt het je hier aan niets. Door te vergaderen bij Social Impact Factory draag je bij aan het stimuleren van sociaal ondernemerschap in Utrecht.

 


Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16

Website width=640

Het Spoorwegmuseum is niet alleen het leukste station van het land, maar ook de mooiste locatie. Het leent zich voor elk evenement; van borrel, congres of heidedag tot een spetterend bedrijfsfeest voor 3000 deelnemers. Ons authentieke stationsgebouw is één en al sfeer. We hebben statige, klassieke ruimtes met koninklijke allure, maar ook stoere, industriële zalen en natuurlijk een prachtige stationshal vol met historische treinen. Het huren van het hele museum behoort tot de mogelijkheden. Aan u de keuze!

 


Vergaderplaats Louisehoeve

Haardijk 12, Linschoten

Website width=640

Lekker vergaderen, maar dan nét even anders: ongestoord, in het groen, met een schilderachtig uitzicht. Vergaderplaats Louisehoeve is een heerlijk rustgevende vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht waar inspiratie weer gaat stromen. Een zee van kalmte in het groene hart van de Randstad, zonder geroezemoes van mensen of verkeer. Jullie vergaderen, wij zorgen voor de rest: een heerlijk kopje koffie, voortreffelijke lunch, een borrel, diner en zelfs de overnachting. Wat u wil.


Camping Ganspoort

Helling 87

Website width=640

Wil je vergaderen, scrummen, brainstormen of rustig overleggen in groepsverband? Camping Ganspoort beschikt over prettige vergader- en bespreekruimtes met alle mogelijke faciliteiten. En het goede nieuws is: je kunt deze ruimtes huren. Het uitzicht op de Vaartsche Rijn krijg je er gratis bij. De grote zaal is geschikt voor groepen tot maximaal 60 personen en de kleine vergaderzaal voor groepen tot 12 personen. Bel 030-2006186 of mail naar [email protected] voor een arrangement op maat.

 


Hofclub werken & vergaderen

Niels Bohrweg 121, Lage Weide

Website width=640

Hofclub werken & vergaderen Utrecht is een gloednieuwe locatie. Bij ons kun je kantoorruimten huren, flexwerken én vergaderen. Met onze moderne vergaderzalen bieden wij alle mogelijkheden voor meetings, trainingen en presentaties tot 130 personen. We zijn gevestigd in het pand van het Utrechtse participatiebedrijf UW. We leggen een verbinding naar het zakenleven en werken aan een samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn eigen talent kan ontwikkelen. Dit geeft een extra dimensie aan werken en vergaderen in onze locatie in Utrecht.


Grand Hotel Karel V

Geertebolwerk 1

Website width=640

Ontdek een eeuwenoud klooster, verscholen op een groen landgoed, midden in het hart van Utrecht. Het monumentale Grand Hotel Karel V telt 121 kamers & suites. Ontmoet, vier en inspireer in één van de 13 meeting ruimtes. Proef de unieke creaties van de ongedwongen bistro of het elegante restaurant. In het vijfsterrenhotel staat gastvrijheid centraal.
Wat de gelegenheid ook is, Grand Hotel Karel V nodigt u uit om de ontelbare verhalen te ontdekken en beleven.

 

 


De Landgoederij

Camminghalaan 30, Bunnik

Website width=640

Door de verschillende ruimtes, buitenmogelijkheden en het hoge serviceniveau is evenementenlocatie De Landgoederij een perfecte locatie voor alle zakelijke evenementen: van vergadering tot congres, van presentatie tot bedrijfsfeest. Maar ook voor een jubileum, productlancering of netwerkbijeenkomst ben je bij De Landgoederij aan het juiste adres. De sfeer van de locatie inspireert en draagt bij aan het succes van de bijeenkomst, De Landgoederij is een buitengewoon landgoed waar iedereen zich thuis voelt.

 


Sonnenborgh

Zonnenburg 2

Website width=640

Dineren, trouwen, vergaderen onder de sterren? Het kan op Sonnenborgh: een 16e-eeuws bastion met daar bovenop de sterrenwacht uit 1853. Een unieke locatie in het centrum van Utrecht. Sonnenborgh heeft meerdere zalen te huur: het Terreplein (tot 120 personen) en de bibliotheek en collegezaal (tot 40 personen). Alle ruimtes zijn monumentaal en ademen rust en historie uit. Uiteraard zijn er uitgebreide cateringmogelijkheden. Én kun je de bijeenkomst opluisteren met een rondleiding, lezing of sterrenkijken.