Escape rooms in Provincie Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Escape rooms in Provincie Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Escape rooms in Provincie Utrecht

Escape rooms in Provincie Utrecht
Denk je dat jij en jouw vrienden, collega’s of familie perfect op elkaar ingespeeld zijn en goed kunnen samenwerken? Laat het dan eens zien bij een van deze escape rooms en probeer te ontsnappen!

Denk je dat jij en jouw vrienden, collega’s of familie perfect op elkaar ingespeeld zijn en goed kunnen samenwerken? Laat het dan eens zien bij een van deze escape rooms en probeer te ontsnappen!

Freakshow Escaperoom – mobiele escape room

Een prijswinnende mix van theater, circus en escape room. Laat je meevoeren door de prachtige Bearded Lady, en ervaar deze interactieve theatershow van Freakshow Fenomena Logica! Deze unieke mobiele escape room is op iedere locatie inzetbaar, zowel in- als outdoor. Met een goede mix van logisch nadenken, heldere communicatie en verbazingwekkende creativiteit is het mogelijk om te ontsnappen en het lot van de Bearded Lady te veranderen! Groepjes van 2-4 personen, max. 20 minuten.


Mysterium

Oudegracht 300

Websitewidth=640

Duister, spannend, niet makkelijk en heel héél gaaf. Dat is Mysterium aan de Oudegracht in hartje Utrecht! Top 10 van Nederland en niet zonder reden. Tripadvisor excellent, Premium Choice. Kom je ook spelen? Vanaf 2 tot 11 personen en dan ook nog alle leeftijden. Onze ‘escapisten’ verwelkomen je in de middeleeuwse werf pal onder de Smeebrug. Dit is het domein van de alchemist Cornelis Vossius. Man man man. Je vrienden, collega’s of familie hebben nog nooit zo’n leuk uur meegemaakt. Ben je sneller dan een uur? Het ontsnappingspercentage is 60%!


Wintertuin Experience

Heemskerklaan 25, Baarn

Website width=640

1929, Verborgen in de jungle van een enorme glazen kas, omgeven door bizarre instrumenten en exotische planten, werkt een bevlogen botanicus al jarenlang aan een grootse ambitie; het creëren van het levenselixir.
ELIXIR is ’s wereld eerste Escape Room in een kas: De Wintertuin in Baarn is een 100 jaar oude voormalige Botanische kas van de Universiteit Utrecht. Nu is het een unieke Escape Room, theetuin en terras, Te spelen met groepen tot 12 personen.


geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).