Komende vrijdag: dansen vanaf 20.00 uur bij De Microclub - De Utrechtse Internet Courant Komende vrijdag: dansen vanaf 20.00 uur bij De Microclub - De Utrechtse Internet Courant

Komende vrijdag: dansen vanaf 20.00 uur bij De Microclub

Komende vrijdag: dansen vanaf 20.00 uur bij De Microclub
Na meerdere succesvolle edities in 2017 keert De Microclub op vrijdag 12 januari terug in BASIS. Vanaf 20.00u beginnen we met dansen!

Na meerdere succesvolle edities in 2017 keert De Microclub op vrijdag 12 januari terug in BASIS. Vanaf 20.00u beginnen we met dansen!

De Microclub is opgericht om twintigers en dertigers een plek te geven waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden. Oprichter Melvin Bruhn legt uit waar het idee vandaan komt: ‘Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? In Utrecht kan je rond 20.00 uur prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert / film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers en dertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een dansavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt’.

’BASIS programmeerde al fantastische artiesten, maar altijd in de nacht. Met de Microclub is er nu ook voor eerder op de avond een plek om op de beste elektronische muziek het weekend in te dansen. De eerste edities van De Microclub en de vele positieve reacties hebben ons laten zien dat er genoeg animo is voor het concept. En om de extra vroege bezoekers te belonen, krijgen de eerste vijftig dansers altijd een speciaal drankje van de zaak. Heb je je ticket er al weer bijna uit.’

De Microclub at BASIS.

Vrijdag 12 januari

20.00 – 00.00 (deur sluit om 22.00)

Locatie: BASIS, Oudegracht a.d. Werf 97, Utrecht

Leeftijd: 25+

Line-up: Sandeep

Koop je tickets HIER.

————————————————————————————————————–

www.facebook.com/events/132503747463190/

www.facebook.com/demicroclub

www.demicroclub.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).