Koningsdal: de Grootste en Goedkoopste vuurwerkspecialist van de Regio Utrecht - De Utrechtse Internet Courant Koningsdal: de Grootste en Goedkoopste vuurwerkspecialist van de Regio Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

Koningsdal: de Grootste en Goedkoopste vuurwerkspecialist van de Regio Utrecht

Koningsdal: de Grootste en Goedkoopste vuurwerkspecialist van de Regio Utrecht
Een kleine introductie

Een kleine introductie

Koningsdal levert al sinds 1980 vuurwerk aan de leukste mensen van de provincie Utrecht. Mensen die de vuurwerktraditie graag in stand willen houden! Met ruim 30.000 kilo vuurwerk in opslag én een dagelijkse continue aanvoer, kunnen we met 100% zekerheid stellen dat er genoeg is voor iedereen!

En geloof ons als wij zeggen dat we niet alleen het beste vuurwerk hebben, maar ook nog eens de lekkerste gratis oliebollen! Onze oliebollen dames én ons team staan voor jullie klaar en beloven er de dagen van ophaal een feestje van te maken.

Dat klinkt goed! Hoe dan?

Ieder jaar weer zorgen wij er voor dat huishoudens knallend het nieuwe jaar in gaan. Wil jij ook gegarandeerd zijn van een goed feest? Je kan je vuurwerk bestellen via koningsdal.nl of je kan tijdens de verkoopdagen naar de winkel komen, bestellen en direct meenemen! Klinkt goed toch? Tot snel op de Koningsweg 87!

Bestel je vuurwerk bij Koningsdal