Lekker nazomeren via carsharing | De Utrechtse Internet Courant Lekker nazomeren via carsharing | De Utrechtse Internet Courant

Lekker nazomeren via carsharing

Lekker nazomeren via carsharing
Wil je dat vakantiegevoel ook nog even vasthouden nu de zomervakantie achter de rug is? Ook zonder eigen auto, kun je gemakkelijk de weg op met SnappCar.

Wil je dat vakantiegevoel ook nog even vasthouden nu de zomervakantie achter de rug is? Ook zonder eigen auto, kun je gemakkelijk de weg op met SnappCar.

Goedkoop weekendje weg
Snel, gemakkelijk en het liefst voordelig nog even een weekendje weg. Bijvoorbeeld fietsen op de Veluwe, uitwaaien op Texel of een dagje dierentuin? Met een auto kom je er gemakkelijk, maar wat als je zelf geen auto hebt?

Duurzaam op pad met een auto
Ken je SnappCar al? Via dit platform kun je auto’s huren van autobezitters bij jou in de buurt. Door een deelauto te huren, zorg je ervoor dat we beter omgaan met bezit van auto’s. SnappCar streeft naar minder auto’s op de weg met meer leefruimte en minder CO2 uitstoot tot gevolg. Hoe meer auto’s we met elkaar delen, hoe minder auto’s we in totaal nodig hebben.

Wist je al dat je nu ook kunt autodelen zonder sleuteloverdracht?
Wil je heel vroeg of heel laat vertrekken? Geen probleem. Bij SnappCar bestaat er ook de ‘Keyless’ functie. Door hierop te zoeken, vind je auto’s bij jou in de buurt, die je na boeking gewoon met de SnappCar app kunt openen. Hierbij vindt er dus geen sleuteloverdracht plaats tussen de verhuurder en jij. Open de auto, stap in en behoudt het zomergevoel tijdens jouw weekendje weg!

Veel aanbod in Utrecht
SnappCar is al sinds de oprichting van het bedrijf in 2011 gevestigd in Utrecht. Het is dan ook logisch dat het aanbod van auto’s in Utrecht op het deelplatform groot is. Een auto huren in Utrecht is daardoor kinderspel.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).