Maak jij de lekkerste stamppot? Laat het zien bij de Stampottenwedstrijd van Hollandse Pot enzo… | De Utrechtse Internet Courant Maak jij de lekkerste stamppot? Laat het zien bij de Stampottenwedstrijd van Hollandse Pot enzo… | De Utrechtse Internet Courant

Maak jij de lekkerste stamppot? Laat het zien bij de Stampottenwedstrijd van Hollandse Pot enzo…

Maak jij de lekkerste stamppot? Laat het zien bij de Stampottenwedstrijd van Hollandse Pot enzo…
Zijn de stampotten van jouw oma de allerlekkerste ter wereld? Of is juist jouw eigen stamppot goud waard? Bewijs het tijdens de Stamppottenwedstrijd op 25 februari 2018!

Zijn de stampotten van jouw oma de allerlekkerste ter wereld? Of is juist jouw eigen stamppot goud waard? Bewijs het tijdens de Stamppottenwedstrijd op 25 februari 2018!

Zuurkool, boerenkool of apekool: Een regionaal wereldberoemde en uiterst professionele jury van smulpapen beoordeelt smaak, presentatie en originaliteit van de gepresenteerde stamppotten.

Een professionele jury, bestaande uit topkok Leon Mazairac, Pim Haaksman (bekend van Kookkado en RTV Utrecht) en nog een mystery jurylid, is aanwezig bij de Stampottenwedstrijd van Hollandse Pot enzoo… De wedstrijd wordt gehouden in Nieuwegein op de Grote Wade 19F.

De architect van de beste stamppot ontvangt een door de jury ondertekend stamppottenbrevet en een giftcard ter waarde van €50,00. De winnende stamppot komt als alternatief gerecht het hele jaar op het menu van de Hollandse Pot te staan.

Geef je op!

Wil jij die schitterende stamppottenprijs in de wacht slepen? Stuur dan vóór 17 februari a.s. een bericht van deelname naar info@dehollandsepotenzo.nl. Je kunt de stamppot thuis voorbereiden. Op de wedstrijddag zelf mag je gebruik maken van de keuken om jouw stamppot op jouw manier te presenteren. Inschrijfgeld bedraagt €5,00, de helft hiervan gaat naar een goed doel.

Bekijk de website www.dehollandsepotenzo.nl of de facebookpagina voor meer informatie.

Stampen die hap!

 

 

 



1 Reactie

Reageren
  1. Cico

    Ik heb zelf een geheim recept van zoete aardappel, rucola, hazelnoot en merguez worstjes. Soort Lombok variant op de Hollandse hap. Maar die ga ik echt niet voor een top chef als Mazairac klaarmaken. Voelt een beetje alsof ik mijn macaroni tekening laat zien aan een echte kunstschilder

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).