Met korting naar de Vakantiebeurs - De Utrechtse Internet Courant Met korting naar de Vakantiebeurs - De Utrechtse Internet Courant

Met korting naar de Vakantiebeurs

Met korting naar de Vakantiebeurs
Foto: Vakantiebeurs
Ook weer aan vakantie toe? Kom dan tussen 10 en 13 januari met korting naar de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ook weer aan vakantie toe? Kom dan tussen 10 en 13 januari met korting naar de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Blaas het stof van je koffer en loop je wandelschoenen alvast in, want de Vakantiebeurs 2019 is weer in zicht. Tussen donderdag 10 en zondag 13 januari 2019 ligt de wereld aan je voeten in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom nieuwe landen en culturen ontdekken, verwonder je bij interessante presentaties en droom alvast weg bij jouw volgende vakantiebestemming.

Ontdekken. Beleven. Doen.
Tijdens de Vakantiebeurs kun je jouw droomvakantie boeken, gebruikmaken van mooie beursaanbiedingen of je laten informeren. Op de vloer vind je namelijk honderden reisaanbieders. Zij kunnen jou van alles vertellen over jouw favoriete bestemming. Net als andere jaren komen er ook tijdens deze editie weer heel veel lokale experts naar Utrecht. Zij kunnen jou de beste tips geven.

Presentaties en workshops
De Vakantiebeurs is dé plek om inspiratie op te doen voor jouw volgende vakantie. Daarom zijn er verspreid over de beursvloer heel wat verschillende theaters waar je de hele dag door presentaties en workshops kunt volgen.

Leuk om te doen
Maar er is nog veel meer te doen. Nieuw dit jaar is Kamperen aan de Kust: een zone speciaal voor kampeerliefhebbers. Je vindt hier alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van kamperen.
Geniet jij van dans en muziek? Dat komt goed uit. Dit kom je overal op de beursvloer tegen. En tussendoor geniet je natuurlijk van lekkere hapjes die horen bij jouw favoriete vakantiebestemming.

Kids
Ook voor kinderen is een bezoek aan de Vakantiebeurs leuk. Zij kunnen meelopen met een speciale Kidsroute waarbij ze allerlei deelnemers en landen tegenkomen. Zij hebben de leukste kidsactiviteiten bedacht. Zo staat er in hal 10 een grote waterbak waar kinderen kennis kunnen maken met Optimist on Tour en zeillessen kunnen volgen. Liever kayakken of suppen? Dat kan natuurlijk ook!

Kortom: vakantievoorpret alom
Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbij trekken. Van Frankrijk, Italië en Portugal, loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Of je nu van actieve vakanties houdt, verre bestemmingen, cruises, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils.

Kortom: heb jij zin in een flinke dosis vakantievoorpret? Dan kun je de Vakantiebeurs niet missen! Kijk op de website voor meer informatie en om kaarten te kopen. Deze koop je online met korting.