De horeca is een snelgroeiende en trendgevoelige sector – zo ook in Utrecht. Ben je een horeca-ondernemer en wil je meer weten over de laatste trends, ontwikkelingen en kansen? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst van de Horecadesk van Rabobank Utrecht.
De horeca- en recreatiesector is conjunctuurgevoelig en profiteert dan ook optimaal van de aantrekkende economie. In vrijwel alle branches is sprake van groei. Zowel door een groeiende zakelijke vraag, toenemend toerisme, als door hogere consumentenbestedingen. In deze bijeenkomst geven twee sprekers verschillende handvatten die je als ondernemer kunt gebruiken.
Jos Klerx
Jos Klerx is sectorspecialist Horeca en Recreatie bij Rabobank. Hij zal verschillende trends, zoals ketenvorming en duurzaamheid, uitlichten en dit koppelen aan kansen en mogelijkheden tot verbinden en samenwerken.
Roel Wolbrink
Roel Wolbrink, auteur van ‘Het Blauwe Boekje’ en ‘Business Etiquette 3.0’ zal op zijn beurt ingaan op gastvrijheid, etiquette en omgangsvormen in de horeca.
Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
- 10:45 uur: Ontvangst
- 11:00 uur: Welkom
- 11:15 uur: Jos Klerx, ‘Trends & Ontwikkelingen’
- 11:45 uur: Roel Wolbrink, ‘Gastvrijheid & Etiquette’
- 12:30 uur: Lunch
Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen op de eerste verdieping van het World Trade Centre Utrecht.
Nu aanmelden
De inschrijving is geopend tot en met dinsdagochtend 15 mei. Wil je iemand meenemen die ook geïnteresseerd is? Dat kan natuurlijk! Schrijf je direct in via onderstaande link:
geen Reacties
ReagerenEr zijn nog geen reacties geplaatst.