Open dagen middelbare scholen in Utrecht | Open dagen middelbare scholen in Utrecht – De Utrechtse Internet Courant

Open dagen middelbare scholen in Utrecht

Open dagen middelbare scholen in Utrecht
Heb je een kind dat aankomend jaar naar de middelbare school gaat? En weet je nog niet welke middelbare school het beste past bij je kind? Ga dan eens kijken op een open dag van deze Utrechtse middelbare scholen.

Heb je een kind dat aankomend jaar naar de middelbare school gaat? En weet je nog niet welke middelbare school het beste past bij je kind? Ga dan eens kijken op een open dag van deze Utrechtse middelbare scholen.


Kranenburg Praktijkonderwijs

Past een praktische manier van leren beter bij uw zoon of dochter, en is er een advies voor praktijkonderwijs afgegeven? Kom dan kijken bij Kranenburg Praktijkonderwijs, waar leerlingen samen met docenten aan de slag gaan met het ontwikkelen van hun talenten. Daarna stromen leerlingen, met of zonder Entree-diploma, uit naar werk of ROC.

Dinsdag 29 januari, 19:00 – 21:00 uur: open avond.


St. Bonifatiuscollege

Burg. Fockema Andreaelaan 7

St. Bonifatiuscollege width=640

Is uw kind op zoek naar een uitdagende en succesvolle schooltijd op de havo, het atheneum of het gymnasium? Wij begeleiden uw kind bij de brede ontwikkeling van zijn talent. Wees welkom op het St. Bonifatiuscollege om ons rijke onderwijsaanbod te leren kennen.

Zaterdag 19 januari, 10:00 – 13:00 uur: open dag.
Woensdag 6 februari, 13:30 uur: gymnasium middag.
Woensdag 13 februari, 13:30 uur: open lesmiddag.

 


Winford Utrecht – Particulier Onderwijs

Op Winford krijg je intensief les in een prettige sfeer in een klas met gemiddeld 8 leerlingen. Onze betrokken docenten nemen dus echt de tijd om je te helpen en om het beste uit jezelf te halen. Je kan precies de vakken kiezen die bij jou passen, en je krijgt veel hulp bij het plannen, maken en leren van je huiswerk. Een dag proefdraaien op Winford mag altijd!

zaterdag 19 januari, 12:00 – 15:00 uur: open dag
vrijdag 15 februari, 10:00 – 16:00 uur: inloopdag
zaterdag 22 juni, 12:00 – 15:00 uur: open dag
vrijdag 14 juni, 10:00 – 16:00 uur: inloopdag


Gerrit Rietveld College

Samen het beste uit jezelf halen! Op het Gerrit Rietveld College volg je gymnasium, atheneum, havo of mavo. Naast het halen van je diploma, vinden we het belangrijk dat je ontdekt waar je goed in bent. De naam Gerrit Rietveld zegt alles over onze school: we zijn een cultuurprofielschool en bieden technasium aan. Kunstenaar en ontwerper, dichter bij Gerrit Rietveld kun je volgens ons niet komen!

dinsdag 22 januari, 19:30 – 21:00 uur: informatieavond ouders (aanmelden niet nodig).
zaterdag 26 januari, 09:00 – 12:00 uur: open dag.
woensdag 6 februari, 13.30 – 15.30 uur: open lesmiddag (opgeven via gerritrietveldcollege.nl).


Aeres MAVO Bilthoven

Overboslaan 15, Bilthoven

Aeres MAVO Bilthoven width=640

Aeres MAVO Bilthoven is een kleine, ambitieuze, school met een fijne sfeer waar iedereen elkaar kent. Je maakt je eigen leerplan en volgt onderwijs op maat. Samen met je ouders en met goede begeleiding, leiden we je op voor een vmbo tl diploma. In een aantal gevallen kun je zelfs versnellen richting mbo en havo.

woensdag 6 februari, 16:00 – 20:00 uur: open dag .
woensdag 13 februari, 14:00 – 16:00 uur: open lesmiddag voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool samen met hun ouders*.
*opgeven via [email protected]