Pop-up Bio Proeflokaal in De Moestuin | De Utrechtse Internet Courant Pop-up Bio Proeflokaal in De Moestuin | De Utrechtse Internet Courant

Pop-up Bio Proeflokaal in De Moestuin

Pop-up Bio Proeflokaal in De Moestuin
Met het unieke pop-up restaurant Bio Proeflokaal zet de Smaakspecialist letterlijk en figuurlijk biologisch op de kaart. Zo kun je op 15 en 16 november in De Moestuin komen proeven van een (h)eerlijk 4-gangerdiner met bijzondere seizoensgroenten, in een unieke setting!

Met het unieke pop-up restaurant Bio Proeflokaal zet de Smaakspecialist letterlijk en figuurlijk biologisch op de kaart. Zo kun je op 15 en 16 november in De Moestuin komen proeven van een (h)eerlijk 4-gangerdiner met bijzondere seizoensgroenten, in een unieke setting!

Eten in en uit De Moestuin
Midden in het groen in Utrecht Oost ligt De Moestuin verscholen. Hier draait alles om biologisch eten; het wordt gekweekt in eigen tuin of kas, geoogst met zorg, verkocht in de winkel of verwerkt in het lunchcafé. Geen mooiere plek voor de Smaakspecialist om met een nieuwe editie van het Bio Proeflokaal neer te strijken. Van 15 t/m 17 november opent het pop-up restaurant haar deuren om mensen kennis te laten maken met de biologische keuken en bewustwording rondom verantwoorde voeding te vergroten.

Fijnproefdiner of familiebrunch
Chef Bas Hellemons duikt de keuken in om gasten een ware culinaire beleving te bezorgen. Op 15 en 16 november serveert hij een exclusief 4-gangen diner met biologische producten van de Smaakspecialist, aangevuld met verse groenten uit de moestuin. Het menu bevat verrassende smaken en creatieve bereidingen, zoals ingelegde Yacòn, bietentartaar en hertenstoof. Speciaal voor gezinnen en families wordt op zondag 17 november een Bio KidsProef Brunch geserveerd. De KidsProef brunch staat volledig in het teken van verantwoord eten. Naast een overheerlijke biologische buffetbrunch, worden kids (én ouders) getrakteerd op leuke interactieve items uit het lesprogramma KidsProef. Kortom, lekker uitgebreid én biologisch tafelen met vrienden of familie.

De wereld van biologisch eten
De Smaakspecialist, van de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food, heeft als missie verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Het Bio Proeflokaal is een uniek concept waarmee mensen letterlijk kennis kunnen maken met de wereld van biologisch eten. Maarten de Leng, Directeur Marketing en Sustainability: “We hebben de ambitie om dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren om verantwoord en lekker te eten. We doen dit al met onze merken en via foodplatform Organic Kitchen en lesprogramma KidsProef. Na succesvolle eerdere pop-up edities organiseren we nu een uniek Bio Proeflokaal in de Moestuin in Utrecht. Een plek waar we onze passie voor biologisch eten kunnen delen en samen anderen kunnen inspireren.”

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.bioproeflokaal.nl.