Proeven bij Van Buuren met 50% korting - De Utrechtse Internet Courant Proeven bij Van Buuren met 50% korting - De Utrechtse Internet Courant

Proeven bij Van Buuren met 50% korting

Proeven bij Van Buuren met 50% korting
Genieten bij de leukste restaurants en ook nog eens 50% korting op het eten krijgen. Het kan met RestaurantKaart, ook bij restaurant Van Buuren in Utrecht.

Genieten bij de leukste restaurants en ook nog eens 50% korting op het eten krijgen. Het kan met RestaurantKaart, ook bij restaurant Van Buuren in Utrecht.

Sam Sam

Van Buuren heeft een menukaart vol heerlijke gerechten. Wie de kaart leest zou het allemaal wel willen proeven. Goed nieuws: dat kan deels. “We hanteren de zogenaamde Sam Sam formule, waarmee je halve gerechtjes eet waarvoor je dus ook de halve prijs betaalt”, legt Dicky Stemerdink uit, die sinds 2004 bedrijfsleider is. Zo kun je dus tegelijk carpaccio en gamba’s als voorgerecht nemen. En een rundersteak en ravioli als hoofdgerecht. Hoewel de kaart Frans georiënteerd is, zijn er ook diverse gerechten met bijvoorbeeld een Italiaanse achtergrond te vinden.

Theater

Met zijn Sam Sam concept is Van Buuren een restaurant waar fijnproevers zich thuis voelen. Niet alleen in Utrecht is Van Buuren bekend, want mensen uit het hele land weten de zaak van Stemerdink te vinden: “Onze locatie in de Drieharingstraat is perfect voor theaterpubliek, aangezien Tivoli Vredenburg om de hoek zit. Veel mensen komen voorafgaand aan een voorstelling eten”, vertelt de restauranthouder. Genieten van het lekkere eten doe je bij Van Buuren in een prachtig interieur, dat vorig jaar volledig vernieuwd is. “Het heeft een industriële look, maar is tegelijk informeel en warm”, beschrijft Stemerdink. Dankzij de prachtige open keuken hebben gasten goed zicht op dat waarop ze wachten.

50% korting

Bij Van Buuren eet je halve gerechtjes voor de halve prijs. Voor leden van RestaurantKaart wordt het echter nog leuker, want de halve prijs gaat nog eens door de helft. Leden van RestaurantKaart krijgen namelijk 50% korting op het eten bij aangesloten restaurants. En dat voor slechts €6,99 per maand. Alleen al in Utrecht zijn inmiddels meer dan twintig restaurants aangesloten, allemaal in het midden- of hoge segment.

Vaker terugkomen

“RestaurantKaart is er voor echte liefhebbers en past daardoor perfect bij onze zaak. Het geeft mensen de kans om kennis te maken met Van Buuren. Tegelijk maakt de korting het aantrekkelijk om veel vaker terug te komen en gerechtjes te blijven proeven”, zegt Stemerdink. RestaurantKaart is altijd geldig van maandag tot en met donderdag. Bij Van Buuren mag de kaart echter ook nog op zondag gebruikt worden.

Exclusief: probeer RestaurantKaart nu de eerste maand gratis

Met RestaurantKaart wordt uit eten gaan de gewoonste zaak van de wereld. Wil jij het proberen? Lezers van DUIC kunnen nu de eerste maand gratis lid worden. Klik hier voor meer informatie of direct aanmelden. Gebruik hierbij de code duic2018.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).