RIJNFORT: Luxe woningen en appartementen RIJNFORT: Luxe woningen en appartementen

RIJNFORT: Luxe woningen en appartementen

RIJNFORT: Luxe woningen en appartementen
Een bijzonder nieuwbouwproject op een gave locatie. Dat is het project Rijnfort in Nieuwegein; woonvoorzieningen op hoog niveau in een wijk die leeft!

Een bijzonder nieuwbouwproject op een gave locatie. Dat is het project Rijnfort in Nieuwegein; woonvoorzieningen op hoog niveau in een wijk die leeft!

Het complex bestaat uit een 5-tal woonblokken gebouwd in een U-vorm met één open zijde. Door de keuze voor een onderscheidende, robuuste en stevige bouwstijl rondom de ruime binnenplaats doet het ontwerp denken aan een ouderwets fort.

In dit (Rijn)fort komen moderne, gloednieuwe appartementen en woningen in alle soorten en maten van 65 tot wel 188 m². Wat alle appartementen en woningen gemeen hebben is dat ze worden opgeleverd met een luxe keuken en moderne badkamer. En ook beschikt ieder appartement over één of meerdere buitenruimtes (tuin, balkon of dakterras), privé parkeerplaats (of garagebox) en bijna allemaal een eigen bergingbox.

VERKOOPEVENT

Op donderdag 28 november van 17:00 tot 19:00 uur is er een VERKOOPEVENT in het Dynahouse aan de Perkinsbaan 11 in Nieuwegein. Het DynaHouse is gelegen vlakbij de locatie waar Rijnfort wordt gebouwd. Ideaal dus om de bouwlocatie te bekijken en daarna je vragen te stellen aan het verkoopteam. Of neem nu al een kijkje op de projectwebsite van Rijnfort!

NIEUW AANBOD GEBOUW C | VESTE

Gebouw C van project Rijnfort biedt ruimte aan royale appartementen en penthouses, variërend in oppervlakte van 96 tot 188 m². Kenmerkend in dit type zijn de ruime afmetingen binnen- en buitenruimtes. Koopsommen vanaf € 336.280,- v.o.n.

RIJNFORT | SCHILD

Het deelproject Rijnfort | Schild bestaat uit 80 appartementen van 65 m² tot 91 m². De appartementen kenmerken zich door de aantrekkelijke prijzen wat het een ideale woning maakt voor starters of beleggers. Koopsommen vanaf € 242.500,- v.o.n.

RIJNFORT | VESTE

Het deelproject Rijnfort | Veste bestaat uit 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 96 m² tot 188 m² en beschikken over een ruim balkon of tuin. Een aantal appartementen heeft in plaats van een parkeerplaats een garagebox. Koopsommen vanaf € 330.950,- v.o.n.

RIJNFORT | HUIS

Het deelproject Rijnfort | Huis bestaat uit 11 eengezinswoningen. De woningen hebben drie woonlagen met een woonoppervlakte van 158 m². Ideaal voor ruimtezoekers die uniek willen wonen! Koopsommen vanaf € 503.940,- v.o.n.

Bezoek de projectwebsite van Rijnfort