’t Wijnstraatje 42 voor duurzame wijnen | De Utrechtse Internet Courant ’t Wijnstraatje 42 voor duurzame wijnen | De Utrechtse Internet Courant

’t Wijnstraatje 42 voor duurzame wijnen

’t Wijnstraatje 42 voor duurzame wijnen
Ontdek in onze winkel unieke wijnen van onafhankelijke wijnmakers. Deze wijnmakers werken met liefde aan hun product en dat proef je!

Ontdek in onze winkel unieke wijnen van onafhankelijke wijnmakers. Deze wijnmakers werken met liefde aan hun product en dat proef je!

Ondersteuning kleine wijnmakers

Wij vinden het belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in de duurzame wijnproductie en kleine, onafhankelijke wijnmakers. Daarom proberen wij zoveel mogelijk wijnen rechtstreeks bij de wijnmakers in te kopen. Zonder interventie van tussenpersonen krijgen de wijnmakers een eerlijk afzetkanaal en een goede prijs voor hun wijnen. Naast deze wijnen hebben we samenwerkingen met leveranciers van bekende wijnhuizen waardoor je ook bekende merken bij ons kan vinden. 

Wijnen vanaf € 3,99 tot zeer exclusief

Voor alle wijnliefhebbers en in elke prijscategorie hebben we wijnen; vanaf € 3,99 tot zeer exclusieve Bordeaux, Bourgogne, Super Tuscan, Barolo en Amarone wijnen. Daarnaast hebben we altijd aantrekkelijke korting acties en aanbiedingen.

Waarom ’t Wijnstraatje:

  • Wij vinden ‘wijn moet je proeven’, daarom staan er altijd wijnen klaar om te proeven, vraag ernaar.
  • Wekelijkse proefthema’s met verschillende wijnen.
  • Studentenkorting: Op vertoon van een geldige collegekaart krijgen studenten hun wijnen met flinke kortingen; het studentenleven is tenslotte al duur genoeg.
  • Wekelijkse korting acties en aanbiedingen.
  • (Gepersonaliseerde) relatie- en kerstgeschenken in wijn. Wij staan klaar om je te helpen.
  • Ook reeds gekoelde wijnen verkrijgbaar.
  • Uitgebreid portfolio met wijnen voor de HORECA.
  • Geen wijn proeven? Een kopje koffie is ook altijd mogelijk.

Wijnproeverij

Dit wil je niet missen! Onze jaarlijkse wijnproeverij voor de kerst vindt plaats op 24 november a.s. in het Paushuize, Kromme Nieuwegracht 49 te Utrecht. Het perfect moment om onder het genot van een klein hapje zo’n 100 wijnen te proeven en te spreken met de aanwezige wijnmakers.  Kom je ook? Toegangskaartjes zijn online, in de winkel of aan de deur verkrijgbaar.

Waar zit onze wijnwinkel?

Wij zitten op de Twijnstraat 42 in Utrecht. Zie je geen mogelijkheid om ons hier te bezoeken? Dan kan je ook online terecht op onze website twijnstraatje.nl of byEmy.wine. Of ervaar het gemak en vind jouw wijnen gemakkelijk en snel met de officiële byEmy.wine app

’t Wijnstraatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Wijnkoperij Okhuysen, Coravin, Riedel, Moët & Hennesy, Deliveroo (gekoelde wijnen thuis bezorgd).

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).