Uitgelicht: Trouwlocaties in de provincie Utrecht - De Utrechtse Internet Courant Uitgelicht: Trouwlocaties in de provincie Utrecht - De Utrechtse Internet Courant

Uitgelicht: Trouwlocaties in de provincie Utrecht

Uitgelicht: Trouwlocaties in de provincie Utrecht
Het is de tijd van het jaar dat veel geliefden in het huwelijk treden, maar ook van de verlovingen. Het vinden van een geschikte locatie die ook nog eens beschikbaar is kan stressvol zijn. Met dit overzicht vol mooie en unieke trouwlocaties in de Provincie Utrecht hopen we je een stukje op weg te helpen naar wat volgens velen de mooiste dag van je leven zal zijn.

Het is de tijd van het jaar dat veel geliefden in het huwelijk treden, maar ook van de verlovingen. Het vinden van een geschikte locatie die ook nog eens beschikbaar is kan stressvol zijn. Met dit overzicht vol mooie en unieke trouwlocaties in de Provincie Utrecht hopen we je een stukje op weg te helpen naar wat volgens velen de mooiste dag van je leven zal zijn.


De Utrechter Stadsbrasserie en Bar 

Vredenburg 40

Website

Gelegen aan de singel, in het iconische oude Staffhorst pand, is de Utrechter een verrassende locatie voor jullie huwelijksceremonie, receptie, diner en feest. Samen met vaste leveranciers voor o.a. styling en muziek maken zij jullie dag onvergetelijk. En dankzij de samenwerking met Rederij Schuttevaer worden de Utrechtse grachten decor van jullie huwelijk. Proost als pas getrouwd echtpaar op het water en meer af bij De Utrechter om daar te dineren en te feesten. Eg Uteregs!

 


Heirloom

Heirloom

Website

Misschien wel de mooiste dag van je leven! Hoe je het ook wilt vieren, bescheiden en intiem of juist groots en uitbundig, het kan bij ons allemaal en we doen er alles aan om jullie een ‘thuis’ te bieden. Van ontvangst, via huwelijksvoltrekking tot receptie en diner. Onze locaties liggen in het historische centrum van Utrecht, op loopafstand van elkaar. We denken heel graag met jullie mee over wat het beste bij jullie past!

 

 

 


Feel Good TentEvent – Trouwen in het Bos

Landgoed Pijnenburg, Lage Vuursch

Website

Verscholen in de bossen van Landgoed Pijnenburg bij Lage Vuursche ligt de unieke officiële trouwlocatie van Feel Good TentEvent. Een paradijselijk plekje omringd door prachtige natuur. Vogels die zingen, gras onder je voeten en een toast met champagne bij knappend kampvuur. Receptieborrel, diner en een geweldig feest. Buiten of binnen in sfeervolle, comfortabele tenten met fijne muziek. Alles tot in de puntjes geregeld met oog voor detail. Welkom!

 

 


Grand Hotel Karel V

Geertebolwerk 1

Website

Stap door de poort van Karel V en ontdek deze trouwlocatie in het hart van Utrecht. Het voormalige klooster biedt een sfeervol decor voor jouw bruiloft. Geef in de feeërieke tuinen elkaar het Ja-woord. Strijk neer in een elegante zaal en laat je verassen door de culinaire smaaksensaties van onze chefs. Sluit de dag samen af in de romantische bruidssuite met uitzicht op de Dom. Maak de mooiste dag van je leven onvergetelijk.

 

 


Bistro Belle

Dorpstraat 12, Oud-Zuilen

Website

Gelegen aan de Vecht en tussen het groen mag Bistro Belle zich met recht één van de mooiste trouwlocaties van Utrecht noemen. In de bistro kun je in het huwelijk treden en er is de mogelijkheid tot kerkelijke inzegening in het monumentale kerkje te Oud Zuilen. Maak  een rondvaart over de Vecht in Belle’s sloep en sluit de dag af met een receptie, diner of feestavond in Bistro Belle. Romantisch, persoonlijk en professioneel; dat is Belle!

 

 


Restaurant Zuiver

Krommewetering 51

Website

Restaurant Zuiver in Utrecht is een gerenoveerde boerderij met de indrukwekkende  en sfeervolle combinatie van oud met nieuw. Gelegen nabij de A2 in Utrecht is restaurant Zuiver uitstekend te bereiken vanuit het hele land. Het restaurant beschikt over o.a. een feestzaal voor 175 mensen en een ruim terras. Borrel, compleet zesgangendiner of juist een intiem diner in de Herenkamer, chef-kok Richard verzorgt het graag. Maak er samen met het ervaren team van Zuiver een onvergetelijke dag van!

 

 


De Landgoederij

Camminghalaan 30, Bunnik

Website

De Landgoederij combineert kasteel, boerderij, ruimte én groen en is daarom een van de meest gewilde trouwlocaties van Nederland.  Op slechts enkele minuten van Utrecht ligt de Landgoederij in Bunnik, met kasteel Cammingha in de achtertuin. De boerderij heeft 5 verschillende ruimtes en meerdere buitenplaatsen. Terwijl jouw gasten hartelijk worden ontvangen, maak jij een indrukwekkende entree vanuit de sloep op de Kromme Rijn.  Pak het feest groots aan of houd het juist intiem, alles is mogelijk!

 

 

 

 

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).