Op woensdag 3 juli organiseren nlgroeit en NL2025 het evenement Utrecht Groeit. Dit evenement is speciaal voor groeiondernemers: ondernemers met een omzet tussen de 1 en 100 miljoen euro.

Tijdens dit kosteloze evenement leer je niet alleen van ervaren topondernemers, je krijgt onder het genot van een heerlijk diner ook de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen. Je kunt er netwerken met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn. Dit geeft je een goede zet in de juiste richting.

Wanneer: woensdag 3 juli van 16.00 tot 20.00 uur
Waar: De Moestuin, Utrecht (vlakbij Stadion Galgenwaard en hockeyvereniging Kampong)

Programma:

  • Opening door Kees de Jong
  • Kees de Jong in gesprek met o.a. Selma Seddik, een van de oprichters van Instock. Restaurant Instock koos bewust voor goed doen voor de maatschappij. Hun concept? Heerlijke gerechten bereiden van onverkochte producten uit plaatselijke supermarkten en andere producenten. Op deze manier gaan zij voedselverspilling tegen. Zij redden wekelijks meer dan 2.000 kilo voedsel van de afvalbak. Instock is inmiddels uitgegroeid tot een keten van restaurants in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.
  • Interview met Gerard Werkhoven, voormalig eigenaar Steppin’Out en Ashja Bosboom-Fetvaciyan, DGA van Uitgeverij Scala BV over groeimentoring.
  • Rondetafelgesprekken met diner. Ga in gesprek met mede-ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf niet aan hebt gedacht. Netwerken, leren en je groei een boost geven.
  • Netwerkborrel. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Wil je even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf aan.

Utrecht Groeit is gericht op de ontwikkeling van groeiskills. Zij helpen ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door middel van evenementen, peer-learningwebinars en expertsessies. De meeste ondernemers komen uit de provincie Utrecht.

Wil je aanwezig zijn op 3 juli? Meld je dan aan via de website.