Vacatures in Utrecht e.o. - De Utrechtse Internet Courant Vacatures in Utrecht e.o. - De Utrechtse Internet Courant

Vacatures in Utrecht e.o.

Vacatures in Utrecht e.o.
Op zoek naar een nieuwe baan in Utrecht en omstreken? Bekijk onderstaande vacatures. Misschien zit er wel iets voor jou tussen. Zelf een vacature plaatsen? Lees dan verder op adverteren.duic.nl/personeel.

Op zoek naar een nieuwe baan in Utrecht en omstreken? Bekijk onderstaande vacatures. Misschien zit er wel iets voor jou tussen. Zelf een vacature plaatsen? Lees dan verder op adverteren.duic.nl/personeel.


Vacature-overzicht Utrecht


Join Our Team! 

Pizzabakkers Utrecht

Solliciteer via de mailwidth=640

Bij De Pizzabakkers zijn wij op zoek naar ambitieuze bedrijfsleiders en talenten voor in de keuken. Heb je een passie voor lekker eten en drinken, begrijp je wat gastvrijheid is, vind je teamspirit belangrijk en heb je ervaring in de keuken/horeca? Join our team!

Naast een goed salaris bieden wij jou een leuke werksfeer binnen ons gezellige team met leuke, jonge collega’s. Daarnaast zijn de lekkerste houtoven pizza’s van Utrecht en leuke team uitjes een bonus. Interesse? Stuur dan een mail naar: utrecht@depizzabakkers.nl

Geplaatst op 22 maart


Cursus- en vergadercentrum Domstad 

Cursus- en vergadercentrum Domstad

website width=640

Heb jij hart voor hospitality en steek je graag de handen uit de mouwen zonder het overzicht te verliezen? Zet jij de gast op de eerste plaats en ben je altijd op zoek naar mogelijkheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

WIJ ZOEKEN:

  • Zalenzetters
  • Medewerkers Catering & Banqueting

Voor meer informatie over de functies bezoek onze website : www.accommodatiedomstad.nl/vacatures/
of bel 030-2927777

Geplaatst op 15 maart


Bedrijfsleider / manager Sugo utrecht

SUGO – A NEW KIND OF PIZZA!

Sugo zoekt een enthousiaste, doortastende manager voor haar nieuwste locatie in Utrecht! Ben jij een ervaren (assistent) manager die zijn ‘eigen’ vestiging wil managen? Wil je bouwen aan het succes van Sugo in Utrecht? Solliciteer dan direct!
Stuur je CV naar info@sugo.nl of kijk voor de volledige vacature op sugo.nl/manager-utrecht

— SUGO PIZZA | Luchtig, gezond en bovenal super lekker —

Geplaatst op 29 maart


Allround medewerker/oproepkrachten gezocht! 

Ballorig, Utrecht & Houten

Solliciteer via de mailwidth=640

Wij zijn voor onze vestigingen Ballorig Utrecht en Ballorig Houten op zoek naar allround medewerkers/oproepkrachten. Als medewerker draag je bij aan een schone en hygiënische speelomgeving voor de kinderen en verzorgers. Daarnaast lever je een optimale en commerciële dienstverlening aan de gasten in en een collegiaal en positief werkklimaat. Bij Ballorig bieden wij je een uitdagende, afwisselende baan in een dynamische omgeving en een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.
Je bent op korte termijn beschikbaar en je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag, in vakanties en op feestdagen. Je houdt ervan om de mouwen op te stropen, je bent een ambassadeur voor onze gasten en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Geïnteresseerd? Stuur dan je korte motivatie met CV naar m.hof@ballorig.nl

Geplaatst op 29 maart


Verpleegkundige Psychiatrie (acuut en intensief) m/v

Doordat we een hoge personeelsbezetting hebben, heb je veel tijd voor diagnostiek, psychische en somatische zorgverlening en crisisinterventies. Je krijgt diverse trainingen aangeboden. Het is bij onze hoogcomplexe patiëntencategorie belangrijk dat je met hectische situaties kunt omgaan. Het salaris voor deze 80-100%-functie bedraagt maximaal € 3.099,- bruto per maand. Kijk voor meer informatie over de vacature (2019/0148) op werkenbijumcutrecht.nl

Geplaatst op 15 maart 

 


Cafe-restaurant Camping Ganspoort zoekt jou!

Camping Ganspoort

website width=640

  • Oproepkracht / keukenhulp
  • Oproepkracht / bedieningsmedewerkers

De leukste bijbanen in de horeca! Je werkt met professionele collega’s in een enthousiast team, in de keuken of in de bediening. Roosters altijd in overleg, van 0-38 uur per week.
Houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Heb je affiniteit met Utrecht en relaxte horeca? Wees er snel bij en mail je belangstelling naar hallo@ganspoort.nl of bel 030-2006186.

 

Geplaatst op 22 februari

 


We zijn op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers

De Goey-Koot

website width=640

Heb jij iets met groenten, fruit, lekker eten en koken, hou je van afwisselend werk.
Ben jij de persoon die wij zoeken???!!!
Neem even contact op met ons via de mail, telefoon of loop even binnen
Wij zoeken full-time en tevens parttime medewerkers
Werken op zaterdag is een pré

Interesse? Neemt contact met ons op!

Edwin Koot / De Goey-Koot
Nobelstraat 22
3512 EP Utrecht
030-2318177 / 06-24566447
admin@degoey-koot.nl

 

Geplaatst op 22 februari

 


Werken bij McDonald’s Utrecht?

McDonald’s Utrecht

Websitewidth=640

“Zin om snel aan de slag te gaan en zelf te bepalen hoeveel uur per je week wilt werken en op welke tijden: kom dan langs tijdens onze sollicitatie-inloopdagen; iedere dinsdag tussen 17.00-19.00 uur in McDonald’s Lange Vie, direct naast de Bijenkorf.
Hier vinden de gesprekken plaats en wordt je arbeidsovereenkomst in orde gemaakt om snel te starten. Je kan zelf kiezen in welke vestiging binnen ”

 

 

 


Ronald McDonaldhuis Utrecht

Ronald McDonald Huis Utrecht weekendvrijwilliger

Website width=640

Voor het Ronald McDonald Huis en de Huiskamers zijn we op zoek naar weekendvrijwilligers, die 1x per 2 weken of op flexibele basis een dienst willen invullen.

Tot uw werkzaamheden behoren het verwelkomen van bezoekers, het aanbieden van koffie / thee, het bieden van een luisterend oor als daar behoefte aan is of het geven van een rondleiding aan nieuwe bezoekers. Het schoonhouden van algemene ruimtes behoort ook tot uw werkzaamheden.

Voor meer informatie en solliciteren ga je naar deze website.

Geplaatst op 21 januari 2019


DUIC zoekt bezorgers

Ben jij net zo bekend in Utrecht als DUIC?

Website width=640

“Het aantal distributiepunten van De Utrechtse Internet Courant (DUIC) groeit gestaag en daarom zoeken wij per direct medewerkers (m/v) voor de bezorgdienst voor ongeveer acht uur per week.

Jij zorgt ervoor dat er altijd, op elk distributiepunt, voldoende DUIC kranten voor het grijpen liggen voor onze lezers. Je bent servicegericht, accuraat, beschikt over een rijbewijs en weet de weg in Utrecht en de randgemeenten.

Interesse? Bel Pierre voor meer informatie via 06 – 14 415 656 of mail direct jouw motivatie naar pierre@duic.nl.

Geplaatst op 21 januari 2019