WERK in Utrecht, WOON met het bos en de heide in je achtertuin - De Utrechtse Internet Courant WERK in Utrecht, WOON met het bos en de heide in je achtertuin - De Utrechtse Internet Courant

WERK in Utrecht, WOON met het bos en de heide in je achtertuin

WERK in Utrecht, WOON met het bos en de heide in je achtertuin
Hé Utrechter! Zoek je een nieuwbouwhuis waar je in de zomer van 2020 al kunt wonen. En wil je meer huis, meer tuin en meer vrijheid voor je geld? Maak kennis met Ninox2. Je vindt dit nieuwbouwplan in Op ENKA, een superleuke wijk in Ede waar nieuwbouwwoningen en industriële gebouwen gemixt zijn en de Veluwe je achtertuin is. En dat op nog geen half uur ‘treinen’ van hartje Utrecht! Aantrekkelijk?

Hé Utrechter! Zoek je een nieuwbouwhuis waar je in de zomer van 2020 al kunt wonen. En wil je meer huis, meer tuin en meer vrijheid voor je geld? Maak kennis met Ninox2. Je vindt dit nieuwbouwplan in Op ENKA, een superleuke wijk in Ede waar nieuwbouwwoningen en industriële gebouwen gemixt zijn en de Veluwe je achtertuin is. En dat op nog geen half uur ‘treinen’ van hartje Utrecht! Aantrekkelijk?

Het woningaanbod van Ninox2

Ninox2 heeft rijwoningen van 5,7 of 6,0 meter breed met een woonoppervlakte vanaf 130 m² en geschakelde twee-onder-een-kapwoningen met een woonoppervlakte van 162 m². De ligging van de tuinen en het uitzicht wisselt.

Welkom OP ENKA in Ede.

Wonen op een plek waar de Veluwe altijd dichtbij is? Dat nodigt uit om er lekker op uit te trekken. Weer of geen weer, even een frisse neus halen. Wandel of fiets door het Nationale Park De Hoge Veluwe, dwaal over de heide, laat de kids hutten bouwen in het bos en staar over het water terwijl je een hengeltje uitgooit. Ook leuk: Nationaal Park de Veluwezoom. Je raakt nooit uitgekeken; er is van alles te doen. Eten, een kasteel bezoeken en bij Loenen vind je de hoogste watervallen van Nederland.

Leuk, handig, bereikbaar en sportief Ede

Ede ligt centraal in Nederland en wie in Op Enka woont, is zo in Arnhem, Utrecht, Amersfoort of Nijmegen. In vijf minuten rijd je de A12 op en daarvandaan ben je ook zo op de A30. Ede is een leuke stad met allerlei winkels, theater, bioscoop en gezellige horecagelegenheden voorzien van terras. Woon je in Op Enka, dan zit je goed. Hiervandaan fiets je in 10 minuten naar hartje Ede. In buurt vind je ook allerlei zaken die jou het leven makkelijker maken. De trein stopt letterlijk om de hoek en met een paar minuten lopen ben jij bij de winkels en scholen. De wijk heeft op heel korte termijn zelfs een eigen basisschool. En verhoudingsgewijs zijn er in Ede veel sportscholen en verenigingen, waardoor je je sportieve hart kunt ophalen.


Een wereld van verschil.

Ninox is niet alledaags

Ninox2 is een nieuwbouwplan. Nog voor de bouw begint moet je keuzes gaan maken over de keuken en badkamer. Is het goed zo of wil je het anders? Je kunt kiezen voor meer stopcontacten of je laat een wand verplaatsen. Je kijkt, past aan, tot het huis precies is zoals jij wilt. Het huis wordt op locatie in elkaar gezet. Dit gaat razendsnel, dus begin maar met inpakken.

Hoe het proces precies werkt, kun je in dit filmpje zien. Houd er rekening mee dat de verkoop al gestart is, dus de genoemde data zijn achterhaald. Natuurlijk kun je altijd de makelaar bellen voor meer informatie en het beschikbare woningaanbod.


UITGELICHT

TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONING met 7,5 meter brede woonkamer

In Ninox2 komen ook geschakelde twee-onder-een-kapwoningen. Wat zijn ze mooi hè. De ligging is heel gunstig; hier woon je aan een kleine straat met aan de overzijde tweekappers. Je kijkt altijd lekker vrij uit en je auto parkeer je op eigen terrein. Je hebt een woonoppervlakte van maar liefst 162 m²! De leefkeuken ligt aan de voorzijde en de 7,5 meter brede woonkamer is tuingericht. Sla de deuren lekker open en geniet van de ochtendzon die al vroeg je huis binnen schijnt. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel. Het 2e toilet is apart. Op de zolder zou je met gemak extra kamers kunnen maken. De berging voor de wasmachine en droger is er al.

  • Gasloos wonen, klaar voor de toekomst
  • Kaveloppervlakte  180-250 m2
  • Woonoppervlakte 162 m2
  • Koopsom vanaf  € 442.900 v.o.n

Wil je meer weten over deze woning en/of de 360 graden interieurbeelden bekijken, klik dan hier >>>


UITGELICHT

RIJWONING met woonkamer van 6 meter breed

Achter de charmante gevels gaat een zee aan ruimte schuil. Deze huizen zijn namelijk 6 meter breed en zo’n 11 tot 12 meter diep. Alle plattegronden zijn nagenoeg gelijk. Je keuken zit in het midden van het huis, waardoor je aan de voorkant een gezellige eetkamer krijgt. De woonkamer is tuingericht en heerlijk licht door de grote pui. Op de verdieping zijn er maar liefst 4 slaapkamers. Dat kan door de extra breedte van dit huis. En wil je nog meer kamers? Dan realiseer je die eenvoudig op de vrij indeelbare zolder. De huizen verschillen trouwens in nuance van elkaar. Kies jouw droomhuis!

  • Gasloos wonen, klaar voor de toekomst
  • Kaveloppervlakte 142 – 167 m2
  • Woonoppervlakte 154 m2
  • Koopsom vanaf € 341.900,=  v.o.n

Wil je meer weten over deze woning en/of de 360 graden interieurbeelden bekijken, klik dan Lees hier>>>


Als alleen het beste goed genoeg is.
Meer weten? Lees hier de online brochure.


Dit moet je zien

Grote delen van OP ENKA zijn bewoond en overal zie je kinderen buitenspelen. In deze wijk zijn nieuwbouwwoningen en industriële gebouwen gemixt en dat zorgt voor een aantrekkelijk dynamiek. De nieuwbouwhuizen zijn er in allerlei maten, prijsklassen en soorten. Voor elk wat wils dus. Ninox2 voegt weer een nieuwe smaak toe. Over elk detail in OP ENKA is nagedacht. Niet alleen bij het ontwerp van de woningen, ook bij de opzet van de wijk. Wat we hiermee bedoelen? De brede (achter)paden bijvoorbeeld. Maar ook de details zoals de keuze voor bestrating, de verlichting of de mooie hofjes en doorkijkjes. Ben je al eens gaan kijken? Dan begrijp je nog beter wat we bedoelen.

Meer informatie over Enka Ede, klik hier.