Je werkt in Utrecht maar je wilt meer huis en meer tuin? Het kan echt! | De Utrechtse Internet Courant Je werkt in Utrecht maar je wilt meer huis en meer tuin? Het kan echt! | De Utrechtse Internet Courant

Je werkt in Utrecht maar je wilt meer huis en meer tuin? Het kan echt!

Je werkt in Utrecht maar je wilt meer huis en meer tuin? Het kan echt!
Je slaagt niet in Utrecht? Je zoekt ruimte, je wil ‘meer huis’, meer tuin en meer vrijheid voor je geld? Nu kan het. Maak kennis met OP ENKA, een prachtige wijk met een rijke historie. Pal aan de Veluwe en op loopafstand van het station Ede-Wageningen.  Zo kun je werken in Utrecht en geniet je van alle voordelen die OP ENKA biedt.

Je slaagt niet in Utrecht? Je zoekt ruimte, je wil ‘meer huis’, meer tuin en meer vrijheid voor je geld? Nu kan het. Maak kennis met OP ENKA, een prachtige wijk met een rijke historie. Pal aan de Veluwe en op loopafstand van het station Ede-Wageningen.  Zo kun je werken in Utrecht en geniet je van alle voordelen die OP ENKA biedt.

OP ENKA – als alleen het beste goed genoeg is

Welkom OP ENKA! Een bijzondere nieuwbouw woonwijk in Ede waar je gloednieuw woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. Een heerlijke plek om te wonen! Hier zie je de monumenten van toen en loop je zo het bos in, of stap je op de trein. Winkels vind je om de hoek en de stad is dichtbij. Kwaliteit, variatie en aandacht zijn de sleutelwoorden. Dit moet je zien!

OP Enka krijgt vorm

OP ENKA is volop in beweging en de woonwijk krijgt haar definitieve contouren. Diverse deelprojecten zijn in aanbouw en al bijna duizend kopers gingen je voor. Er is heel veel aandacht besteed aan het openbaar gebied. Dat zie je terug in de straatverlichting, de mooie hofjes, de klinkerbestrating en de hoeveelheid groen. Elke wijk heeft zo zijn eigen identiteit en sfeer. Laat je inspireren

Hier lees je alles over het woningaanbod dat er op dit moment in deze complete wijk is. Herenhuizen, twee-onder-één-kap-woningen, eengezinswoningen en appartementen… voor ieder wat wils. 


Ninox, Fase 2

Twee onder een kap woning met 7,5 meter brede woonkamer

Na het succes van fase 1 is recentelijk gestart met fase 2 van Ninox. Geschakelde twee-onder-een-kapwoningen worden hier op aangename wijze afgewisseld met herenhuizen en eengezinswoningen. De eengezinswoningen en herenhuizen zijn inmiddels allemaal verkocht. Op dit moment zijn er nog enkele twee-onder-een-kap-woningen beschikbaar. 

Hier heb je een woonoppervlakte van maar liefst 162 m². De leefkeuken ligt aan de voorzijde waarbij de 7,5 meter brede woonkamer grenst aan de tuin. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een grote badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel. Het tweede toilet is apart. Op de tweede verdieping is er alle ruimte voor extra kamers. De berging voor de wasmachine en droger is er al.

  • Gasloos wonen, klaar voor de toekomst
  • Kaveloppervlakte 180-250 m2
  • Woonoppervlakte 162 m2
  • Op loopafstand van Station Ede-Wageingen
  • Inclusief complete keuken en badkamer
  • Koopsom vanaf 442.900,- euro v.o.n.

Wil je meer weten over deze woning en/of de 360 graden interieurbeelden bekijken, dan klik je hier of kijk hier voor de digitale brochure

Ninox, een wereld van verschil

Ninox is niet alledaags. Nog voor de bouw begint maak je je keuze over de keuken en badkamer. Je kiest bijvoorbeeld in je woning voor meer stopcontacten of je laat een wand verplaatsen. Je kijkt en past aan tot het huis precies is zoals jij wilt. Jouw woning wordt op locatie in elkaar gezet. Dit gaat razendsnel, dus begin maar met inpakken voor je verhuizing.

Hoe dit allemaal precies werkt zie je in onderstaande video. Hou er rekening mee dat de verkoop al is gestart en daarmee de genoemde data achterhaald zijn.  Je kunt altijd de makelaar bellen voor meer informatie en de beschikbare woningen.

De Residentie

32 luxeappartementen

Je wilt wonen te midden van het groen en kiest niet voor het onderhoud van een tuin? Kies je voor een woning met alle voorzieningen op een verdieping en dat op loopafstand van een NS-station?  Dit kan allemaal op De Residentie.. Deze 32 luxe appartementen zijn in mei in de verkoop gegaan. Verkoop verloopt voorspoedig, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Klik hier voor de brochure