119 koprollen vanaf het Ledig Erf leveren 1450,- euro op voor Boliviaans weeshuis | De Utrechtse Internet Courant 119 koprollen vanaf het Ledig Erf leveren 1450,- euro op voor Boliviaans weeshuis | De Utrechtse Internet Courant

119 koprollen vanaf het Ledig Erf leveren 1450,- euro op voor Boliviaans weeshuis

119 koprollen vanaf het Ledig Erf leveren 1450,- euro op voor Boliviaans weeshuis
https://vimeo.com/122705075

Tuï Riebeek heeft 13 maart met een ludieke actie 1450,- euro opgehaald voor een Boliviaans weeshuis. Na een uit de hand gelopen weddenschap “Ik kan vanuit café Ledig Erf naar huis koprollen” voegde Riebeek de daad bij het woord en met behulp van donateurs en sponsoren werd het eindbedrag bij elkaar gerold. Haar verslag van de avond.

Vrijdag 13 maart 2015 was het zover, ik moest er toch echt aan geloven: rollend naar huis. Met mijn iets te grote mond had ik toegezegd 300 meter te gaan koprollen, van Ledig Erf naar mijn huis aan de Gansstraat. Wat begonnen was als weddenschap, groeide uit tot een steeds grotere sponsoractie om geld op te halen voor een weeshuis in Bolivia.

Ik vond het fantastisch om mee te maken hoe positief mensen om me heen reageerden op het initiatief en hun gulheid enthousiasmeerde me om mijn gekke plan door te zetten. Maar naarmate 21:00 steeds dichterbij kwam, werd ik toch wel lichtelijk nerveus. Terwijl ik in de WC van Café Ledig Erf in een ijshockeypak werd gehesen en mijn helm gemaakt van kussens om mijn hoofd bond, hoorde ik dat ik werd aangekondigd. Ik voelde me haast een bokser toen ik onder luid gejoel en gefluit met mijn eerste koprollen me een weg door de kroeg baande.

Door een flinke portie adrenaline en een grote schare fanatieke aanmoedigers is het me gelukt om in slechts 5 minuten en 119 koprollen de voordeur van mijn huis te bereiken. Met behulp van mijn stimulerende supporters, gulle gevers en sympathieke sponsoren, heb ik een gigantisch bedrag weten op te halen voor het NPH weeshuis in Bolivia! Mijn werkgever, LicenseConsult Experts, heeft 25% van het totaalbedrag extra gedoneerd! Daardoor is de eindstand van de teller op maar liefst € 1.450,- komen te staan, wat nog veel meer is dan ik had durven dromen!

Elise Visser, die vrijwillig als verpleegkundige in het weeshuis werkzaam is, was bijna omver gevallen toen ze hoorde hoeveel we hebben opgehaald. Ze is extreem blij dat ze de kinderen hiermee kan voorzien van nieuwe schoenen, brilletjes en de benodigde medicijnen.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).