22-jarige vermiste Utrechter is terecht | De Utrechtse Internet Courant 22-jarige vermiste Utrechter is terecht | De Utrechtse Internet Courant

22-jarige vermiste Utrechter is terecht

22-jarige vermiste Utrechter is terecht
De 22-jarige Utrechter die sinds 14 februari werd vermist is terecht. Waarom hij ruim een week van de radar verdween is niet bekend.

De 22-jarige Utrechter die sinds 14 februari werd vermist is terecht. Waarom hij ruim een week van de radar verdween is niet bekend.

Op 20 februari liet de politie weten de jongeman al sinds 14 februari werd vermist. Hij is toen voor het laatst gezien in het pand waar hij antikraak woont. De familie laat zaterdag weten dat hij is gevonden.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. Sjaak

  Ik pleit voor het recht om te verdwijnen. Als je tegenwoordig een week niks van je laat horen (via app of facebook) beginnen ze al een zoektocht. Tot het einde der tijden zal de hele wereld nu weten dat hij een week niks van zich heeft laten horen.

 2. MJPD

  @Sjaak
  Inderdaad, familie die bezorgd om je is kan prima een paar weken wachten voordat “ze” aangifte doen. Pfff…, wat een geroeptoeter weer.

 3. Sjaak

  @mjpd: de gast in kwestie was een paar dagen “kwijt”, niet een paar weken. Wat een geroeptoeter weer!

 4. Harry

  @Sjaak: Ben jij ook zo iemand die dan vervolgens boos is op de samenleving als iemand al een week dood in huis ligt? Het is gewoon heel raar als je volledig van de radar verdwijnt zonder dit aan iemand te melden en ook niet erg vreemd dat mennsen dan de politie inschakelen.

 5. Sjaak

  @Harry: nee het is helemaal niet vreemd als mensen een week niks van zich laten horen. Belde jij vroeger elke dag je moeder om te zeggen dat alles kits was? Ben jij nooit een week met een vriendinnetje naar zeeland geweest zonder daar jan en alleman van op de hoogte te stellen?
  Tegenwoordig wordt de politie gebeld als je een week niks gepost hebt op Facebook.

 6. bee

  bij een vermissing van iemand moet men zo snel mogelijk in actie komen.
  liever voor niets dan te laat.

 7. Kim

  Wat een vervelende reacties weer hierboven. Leef je eens in in een persoon ipv altijd maar weer die meningen die zo leeg zijn.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).