Toko van het jaar: WT Urban Cafe & Kitchen lijkt kansloos na wonderlijke comeback Leiden | De Utrechtse Internet Courant Toko van het jaar: WT Urban Cafe & Kitchen lijkt kansloos na wonderlijke comeback Leiden | De Utrechtse Internet Courant

Toko van het jaar: WT Urban Cafe & Kitchen lijkt kansloos na wonderlijke comeback Leiden

Toko van het jaar: WT Urban Cafe & Kitchen lijkt kansloos na wonderlijke comeback Leiden
De watertoren aan Vaartsche Rijn- Archiefbeeld DUIC
WT Urban Cafe & Kitchen, het restaurant in de voormalige watertoren aan het Heuveloord in Utrecht, is één van de twaalf kandidaten die kans maakt op de titel ‘favoriete restaurant van NRC-lezers’.

WT Urban Cafe & Kitchen, het restaurant in de voormalige watertoren aan het Heuveloord in Utrecht, is één van de twaalf kandidaten die kans maakt op de titel ‘favoriete restaurant van NRC-lezers’.

Culinair columnist Joël Broekaert selecteerde 24 verschillende restaurants. Daarna was de weg vrij voor consumenten om te stemmen. Ons bericht afgelopen week over deze competitie zorgde voor veel stemmen op het Utrechtse restaurant. Gisteren was de achterstand  900 likes, vandaag zijn het er nog maar 40. Ze zijn er dus nog niet maar het gaat de goede kant op.

Wes Schreutelkamp van WT Urban Cafe & Kitchen is opgetogen over de eindsprint die is ingezet: “Hoe tof zou het zijn dat wij als stad eindelijk een keer wat winnen op restaurant gebied.” Hij doet een oproep om nog even massaal te stemmen. Uiteraard delen we die van harte.

Dat schreven we gisteravond, maar de situatie is veranderd. Concurrent The Bishop uit Leiden stond gisteravond even een tijdje op achterstand maar maakte een wonderlijke comeback. Binnen een half uur werden er zomaar 400 likes binnengehaald. En dat ging in een rap tempo verder. Op dit moment staat deze zaak op 4026 likes en het Utrechtse restaurant op 2727 likes. Zoals gezegd, een wonderlijke comeback, maar er kan nog gestemd worden.

Stemmen kan via deze link. Op maandag 31 oktober wordt om 17.00 uur de winnende ‘toko’ bekend gemaakt.

10 Reacties

Reageren
  1. Sjonnie

    Verstappen aan het stuur zetten bij de watertoren. niemand die ze meer inhaalt dan.

  2. BdV

    Het gebeurt wel vaker dat op facebook verrassende hoeveelheden likes opduiken. Je kunt ze bijvoorbeeld ook kopen. Een wedstrijdje wie de meeste krijgt is misschien dus niet echt zo’n heel goed idee.

  3. Ted Danson

    Het zijn geen likes op Facebook BdV, maar het is inderdaad wel een onzinnige ‘stemming’. DUIC heeft er inmiddels wel vier nieuwsberichten aan besteed in een week tijd, en dat lijkt me ook enigzins onzinnig.

  4. karin

    Gisterenmiddag wilde ik graag in de watertoren lunchen. Echter, ondanks dat op de deur stond dat het open was, zat de deur op slot.. de medewerker die binnen bezig was, reageerde ook niet op ons terwijl hij ons zag… jammer… niet gastvrij…

  5. Coby Landzaat

    Zaterdag 29 oktober jl was de deur rond lunchtijd ook gesloten! Jammer.

  6. Koen

    @ Ted Danson.

    Hear, hear! Alsook; https://twitter.com/jochemmyjer/status/793058427949973504. Wonderlijk? Niet echt. Jochem Myjer heeft zelfs nog meer volgers dan DUIC, immers.

  7. BdV

    @Ted Danson: Aha, ik zie het. Ik dacht bij likes meteen aan facebook.
    Ik zie dat de watertoren nu ook hoger staat (ruim 3000) dan die uit Leiden: 2858. Klopt niks van. Het bericht heeft het over 4026.

  8. dienmeibos

    Het tij is al weer gekeert en schijnbaar zijn er heel wat stemmen in leiden weer ongedaan gemaakt.

  9. G

    16.30..en volgens mij staat WT bovenaan qua stemmen. Zou er dan toch gesjoemeld zijn in Leiden??

  10. Jack

    Gewonnen!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).