23-jarige slachtoffer verkeersongeval in ziekenhuis overleden | De Utrechtse Internet Courant 23-jarige slachtoffer verkeersongeval in ziekenhuis overleden | De Utrechtse Internet Courant

23-jarige slachtoffer verkeersongeval in ziekenhuis overleden

23-jarige slachtoffer verkeersongeval in ziekenhuis overleden
Elke ochtend het laatste nieuws uit Utrecht in de mail? Meld je aan voor onze nieuwsbrief Uw e-mailadres Aanmelden

De 23-jarige vrouw die in de nacht van maandag op dinsdag zwaargewond raakte bij een auto-ongeluk op de A27 bij knooppunt Rijnsweerd is in het ziekenhuis overleden.

Rond 05.45 uur raakte een auto met vier vrouwen van de weg en belandde tegen een boom. Een agente in vrije tijd was het eerst bij de wagen en startte direct met het reanimeren van de zwaargewonde vrouw. Het slachtoffer is daarna met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Daar is zij enige uren later overleden.

De andere drie inzittenden van de auto waren lichtgewond en werden voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het tactisch verkeersteam van de politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en vraagt daarvoor getuigen om hun informatie door te geven.

Gekoppelde berichten

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).