3000 joints gevonden in auto in Utrecht 3000 joints gevonden in auto in Utrecht

3000 joints gevonden in auto in Utrecht

3000 joints gevonden in auto in Utrecht
Bron: Politie
De politie heeft tijdens een controle 3000 joints gevonden in een auto op de Gershwinlaan in Utrecht. De bestuurder is aangehouden en de drugs zijn in beslag genomen.

De politie heeft tijdens een controle 3000 joints gevonden in een auto op de Gershwinlaan in Utrecht. De bestuurder is aangehouden en de drugs zijn in beslag genomen.

De automobilist werd tot stoppen gemaand omdat hij zat te bellen achter het stuur. De chauffeur stopte netjes maar de politie kwam meer op het spoor dan alleen een boete voor het bellen. Er lagen namelijk 3000 joints in de auto.

Hoewel consumenten gewoon in coffeeshops terecht kunnen om wiet en hasj te kopen is de aanvoer van de softdrugs bij deze horecazaken illegaal. Het voorhanden hebben van zo veel joints is dan ook strafbaar.

9 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Don’t get high on your own supply. En bellen doe je handsfree.

 2. JJ

  Hamsteren!!!!!

  Voor als de crisis komt.

 3. Wim Vreeswijk

  Lijkt me niet erg gezond voor de longen en je heldere verstand !

 4. Nosan

  Eigen gebruik?

 5. Scherpschutter

  Geef die goede man zijn plantjes eens even terug zeg en ga doen waar wij burgers jullie voor betalen: werkelijke boeven vangen…Ieder mens heeft het volste recht om zijn eigen geest om zeep te helpen met die troep, al is het maar omdat het ‘recht’ om mensen te belemmeren in hun handelingsvrijheid onder geen beding kan bestaan natuurlijk (contradictio in terminis).

  De meeste wetten in Nederland zijn niets anders dan kromme meningen met een pistool in handen. Door de shredder met die juridische rotzooi!! Te beginnen met de al helemaal krankzinnige wetten op het gebied van drugs (je mag het wel verkopen, maar niet inkopen).

  Volledige legalisatie! Al is het maar omdat de-legaliseren illegaal is in iedere morele rechtsstaat…

 6. Katja

  “One Draw” I wanna get high, so high (Rita Marley)

 7. Koel Hoofd

  Tja, wel mogen verkopen maar niet mogen bevoorraden of telen is nu eenmaal een achterlijke wet.
  Bellen achter het stuur is achterlijk de wet overtreden. Welke straf staat op het in bezit hebben van 300 joints met 0.2 gram wiet per stuk=60 gram wiet?
  De boete voor het niet handsfree bellen zal wel hoger zijn.

 8. Koel Hoofd

  oeps…nul vergeten 3000 joints = 600 gram.
  Dat wordt voorkomen bij de rechter?

 9. Billy

  Maf land. Wel de hoogste categorie van belasting heffen. Ik mag het legaal kopen maar owee als ik onderweg naar huis ben en wordt gechecked kan je het inleveren. Krom is krom en recht is recht 🙄

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).