35-jarige Utrechter doodgeschoten in Almere | De Utrechtse Internet Courant 35-jarige Utrechter doodgeschoten in Almere | De Utrechtse Internet Courant

35-jarige Utrechter doodgeschoten in Almere

35-jarige Utrechter doodgeschoten in Almere
Een 35-jarige Utrechter is afgelopen zaterdag om het leven gekomen bij een schietincident in een woning in Almere. Er is een onderzoek gestart naar het voorval.

Een 35-jarige Utrechter is afgelopen zaterdag om het leven gekomen bij een schietincident in een woning in Almere. Er is een onderzoek gestart naar het voorval.

De politie kreeg zaterdag 21 december rond 16.00 uur een melding dat er schoten waren gehoord in de woning. Agenten troffen een ernstig gewonde man aan. Hij bleek te zijn neergeschoten. Het leven van het slachtoffer was niet meer te redden.

Uit onderzoek blijkt dat er meerdere verdachten in onbekende richting uit de woning zijn gevlucht. In de woning werd een 39-jarige man uit Almere aangehouden.

6 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Gelukkig worden alle legale wapenbezitters in NL binnenkort verplicht om de e-screener test af te leggen. Daarmee komt dan ongetwijfeld een einde aan alle vuurwapengeweld in NL, tenmiste, volgens Grapperhaus.

 2. Koel Hoofd

  Het is al paar weken bijna dagelijks raak in de media met berichten over schietpartijen en steekpartijen met gewonden en doden.
  Lijdt de normaal zo ‘rustige en feestende’ Nederlander aan een agressieprobleempje of zo?

 3. Peter B.

  Reaguurvolk/ trollen

  Misschien even een lesje mediawijsheid voor jullie. Nieuwsmedia melden alleen bijzondere, niet alledaagse zaken, zaken die afwijken van het normale. Mensen die te veel nieuws kijken hebben een onrealistisch negatieve kijk op de werkelijkheid en zijn ook zeer negatief. De wereld is geen heilige plek. Hoog tijd voor acceptatie.

 4. Trol Peter

  Dank voor deze kerstboodschap, Peter B.

 5. JdV

  @peter b: schietpartijen in NL vinden dagelijks plaats. Behoorlijk alledaags dus. Acceptatie daarvan begint met wegkijken. Maar deugt u rustig verder.

 6. Bee

  @JDV
  Zo is het.
  Maar nog niet iedereen heeft het door ,dat blijkt wel.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).