9 auto’s afgevoerd en ruim 107.000 euro aan boetes bij controle Zuilense Ring | De Utrechtse Internet Courant 9 auto’s afgevoerd en ruim 107.000 euro aan boetes bij controle Zuilense Ring | De Utrechtse Internet Courant

9 auto’s afgevoerd en ruim 107.000 euro aan boetes bij controle Zuilense Ring

9 auto’s afgevoerd en ruim 107.000 euro aan boetes bij controle Zuilense Ring
Archieffoto controle
De politie heeft bij een grote controle op de Zuilense Ring in Utrecht ruim 107.000 euro aan openstaande boetes geïnd. Ook heeft de Belastingdienst op 11 voertuigen beslag gelegd en zijn er 9 voertuigen direct afgevoerd.

De politie heeft bij een grote controle op de Zuilense Ring in Utrecht ruim 107.000 euro aan openstaande boetes geïnd. Ook heeft de Belastingdienst op 11 voertuigen beslag gelegd en zijn er 9 voertuigen direct afgevoerd.

De politie hield op maandagochtend 30 september in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en de Belastingdienst een gezamenlijke controle op de Zuilense Ring in Utrecht.

Tijdens de controle werd er gebruik gemaakt van een ANPR (Automatic NumberPlate Recognition) dat kentekens van voorbijrijdende voertuigen scant. Daarnaast werd er ook gecontroleerd op afwijkende voertuigen, aanhangwagen en ladingen.

“Ondanks dat het die ochtend slecht weer was, is de controle met een verdienstelijk resultaat afgesloten. Totaal heeft de Belastingdienst op 11 voertuigen beslag gelegd en zijn er 9 voertuigen direct afgevoerd”, aldus de politie. Ook werd er voor €107.845,14 aan openstaande boetes geïnd.

11 Reacties

Reageren
 1. Massegast

  Ik heb altijd de indruk dat dit soort acties van de politie en andere diensten behoorlijk effectief zijn. Lijkt me ook een middel om de verbindingslijnen van de onderwereld door te snijden. Het opereren wordt voor hen risicovoller als het wegennet niet probleemloos ter beschikking staat.

 2. Hadjememaar

  Moeten ze vaker doen!

 3. Erwin

  Hatsekidee, mooi gedaan!! Vaker vaker vaker

 4. Erik

  Prima actie!!

 5. Katja

  Top !

 6. joop gerritse

  En zo zie je maar weer: de politie doet niet veel, maar als de belastingdienst erbij komt..

 7. Willem

  Uitstekende Actie,om de 14 dgn doen.

 8. cj

  Meer meer meer!!

 9. Bernhard

  Dit mogen onze politiemensen veel vaker doen, wat mij betreft. Haal het tuig maar van de weg.

 10. mees kees

  Eerst meer agenten erbij, dan is er tijd voor dit soort zeer nuttige acties. Helaas moeten die paar dienders die er nu zijn, meer taken uitvoeren. Oh, Oh, Den Haag, wat verlang ik naar meer blauw op straat………

 11. Robertjc

  Wat een daverende resultaten worden er behaald in het afdwingen van recht en het klemzetten van handigerds die zich veilig wanen in het milde regime van de overheid. Het is dit optreden dat gewone mensen missen in het dagelijks leven, en met lede ogen moeten aanzien hoe schofterigheid en hufterigheid de overhand hebben.
  Alleen al de reacties hierboven spreken boekdelen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).