A2 richting Utrecht afgesloten na dodelijk ongeluk A2 richting Utrecht afgesloten na dodelijk ongeluk

A2 richting Utrecht afgesloten na dodelijk ongeluk

A2 richting Utrecht afgesloten na dodelijk ongeluk
De A2 richting Utrecht is bij Nieuwegein afgesloten nadat gisteravond een dodelijk ongeluk heeft plaatsgevonden. Een vrouw kwam bij het ongeval om het leven. Het onderzoek loopt nog en de schade aan de weg wordt hersteld.

De A2 richting Utrecht is bij Nieuwegein afgesloten nadat gisteravond een dodelijk ongeluk heeft plaatsgevonden. Een vrouw kwam bij het ongeval om het leven. Het onderzoek loopt nog en de schade aan de weg wordt hersteld.

Het ongeluk gebeurde woensdagavond rond 22.45 uur. De volledige A2 werd afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven. De politie liet weten dat inzittenden van een van de betrokken auto’s waren weggerend na het ongeluk.

Omdat er jerrycans met onbekende vloeistoffen werden aangetroffen in de wagen werd er uitgebreid onderzoek gedaan. Het bleek om ongevaarlijke stoffen te gaan.

Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval loopt nog en de schade aan de weg wordt hersteld. De A2 richting Utrecht bij Nieuwegein is afgesloten. Verkeer richting Utrecht wordt omgeleid.

Update 10.00 uur: de A2 is grotendeels weer open voor verkeer

6 Reacties

Reageren
 1. Peet

  Er zijn toch ook mensen konden vlucht, of niet?

 2. Erwin

  @peet: huh, wat?

 3. Thuisblijver

  Audi met Duitse platen, waar heb ik dat eerder gelezen? Jerrycans met onbekende vloeistof (maar niet gevaarlijk – ranja soms) ? Wegrennende inzittenden? Wat is hier aan de hand?
  Politie doet nog onderzoek, dus conclusies kunnen nog niet getrokken worden. Maar ik weet wel dat het hier niet gaat om een “gewoon” ongeluk. Dit zijn wederom mafklappers die met huurauto’s de boel onveilig maken. Veel meer preventief dit soort gasten controleren! En hoe haal je het in je hoofd om iemand kapot te rijden en je dan uit de voeten te maken?
  Hard gelag voor nabestaanden, zo lekker voor de Kerst.

 4. Uuutje

  Volgens mij doelde de nieuwe burgemeester onder andere op dit soort “drugsrunners” en plofkrakers met de woorden maatschappijontwrichtend.

  Utrecht is de broedplaats voor alle grote bendes die Nederland op dit moment in de onderwereld runnen.

  Gestolen audi’s die volgas gaan, al dan niet gevuld met jerrycans, en daarbij andere slachtoffers maken, dat zijn dus de uitwassen van de maatschappijontwrichtende criminaliteit.

  Helaas werd de nieuwe burgmeester uitgelachten door sommige reaguurders.

 5. Harry

  @Uuutje: inderdaad. Want zij nemen het persoonlijk niet, dus is het er niet.

 6. Piet

  Een ongeluk is het niet, eerder dood door schuld.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).