Aanrijding tussen fietser en bestelbus op Albatrosstraat | De Utrechtse Internet Courant Aanrijding tussen fietser en bestelbus op Albatrosstraat | De Utrechtse Internet Courant

Aanrijding tussen fietser en bestelbus op Albatrosstraat

Aanrijding tussen fietser en bestelbus op Albatrosstraat
Er is vanochtend een traumaheli in de Albatrosstraat geland na een aanrijding tussen een vrouw en een bestelbus. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden is nog niet duidelijk.

Er is vanochtend een traumaheli in de Albatrosstraat geland na een aanrijding tussen een vrouw en een bestelbus. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden is nog niet duidelijk.

Dat laat de politie weten. De politie doet verder onderzoek. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.

DSC_0203

7 Reacties

Reageren
 1. Pieter

  Een traumaheli ín de Albatrosstraat? Dat is knap! (no sarcasm)
  Hopen dat het goedkomt met de vrouw.

 2. Coen

  Vreselijke situatie daar. Ook vaak spookrijders onder het viaduct in de richting Smaragdplein. Even lekker doortrekken en stukje fietspad meepakken. Lijkt er vaak op dat men geen zin heeft om in de rij op het stoplicht te wachten. Als Utrecht echt een fietsstad wil zijn, is het misschien tijd om de veiligheid voor fietsers nog eens scherp te bekijken.

 3. Anneke

  Ja het is daar vreselijk fietsen. Ik ben het met je eens, Coen. Er lag daar ook al eens een kind op straat dat was aangereden. Op de gele knop rechts kun je nare fietssituaties melden: http://www.fietsersbond.nl

 4. Natte Otter

  @Pieter de heli landde in de hoek Laan van Soestbergen/Tolsteegplantsoen op het gras.

  Hopelijk gaat het goed met het slachtoffer.

  Plek was trouwens wel apart. Geen echte kruizing (op dit moment).

 5. Ronald

  Deze straat is niet lang geleden versmald.
  En dat werd gedaan voor de veiligheid van de fietsers…

 6. heleen

  Ik ben daar ook wel eens door een grotere auto (of soort van busje) als fietser van fietspad gereden, ik moest naar de stoep uitwijken. Ik vind het daar gevaarlijk fietsen! En vaak druk.
  Heel veel sterkte voor de fietser….
  Het gaat daar dus vaker flink mis…

 7. Niels Utrecht

  Dramatisch punt voor fietsers. Veel te veel verkeer, veel te veel hardrijders (buiten de spits), veel te veel file tijdens de spits, onduidelijke oversteekpunten met te slecht zicht, auto’s die inderdaad ‘spookrijden’ om even een verkeerslichtje mee te pikken. Al meerdere malen gemeld bij de verantwoordelijk wethouder en de gemeente, er wordt niets mee gedaan. Tweede traumahelikopter in zes maanden, wekelijks veel kleinere (bijna)-ongelukken. Wat moet er gebeuren voor men de ernst van de situatie inziet? Wie van de gemeente of GroenLinks gaat langs bij de gewonde dame in het ziekenhuis? Het zal je kind maar wezen dat daar dagelijks moet oversteken. Grove schande!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).