ABN Amro sluit kantoor aan Parijsboulevard in Utrecht ABN Amro sluit kantoor aan Parijsboulevard in Utrecht

ABN Amro sluit kantoor aan Parijsboulevard in Utrecht

ABN Amro sluit kantoor aan Parijsboulevard in Utrecht
ABN Amro sluit op 11 maart 2022 het kantoor aan de Parijsboulevard in Utrecht Leidsche Rijn. De bank noemt de verschuiving naar de digitale diensten als reden voor de sluiting.

ABN Amro sluit op 11 maart 2022 het kantoor aan de Parijsboulevard in Utrecht Leidsche Rijn. De bank noemt de verschuiving naar de digitale diensten als reden voor de sluiting.

ABN Amro sluit dit kantoor in Utrecht en zegt zich meer te willen richten op de digitale dienstverlening. Klanten van de bank zouden hun bankzaken vooral via de app en internetbankieren regelen. De fysieke locatie van de bank wordt daardoor overbodig.

De bank laat weten klanten hulp te kunnen bieden bij het online bankieren. Om de digitale services van de bank toegankelijker te maken, biedt de bank begeleiding aan in verschillende vormen. Ook zijn er financiële zorgcoaches beschikbaar vanuit de bank.

Klanten van ABN Amro kunnen geld opnemen en storten bij de geldautomaten van Geldmaat. Daarvan is er één te vinden op Brusselplein 129, maar er zijn ook locaties in de rest van Utrecht.

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Katja

  Het is eerder andersom…

 2. Koel Hoofd

  Dat was ooit een hele goeie bank.
  Het is nu de bank met de slechtste dienstverlening en voorwaarden omdat de aandeelhouders geld willen zien.
  Daar kunnen we Woutertje Bos voor bedanken.

 3. Lachgas

  Of internet nu wel of niet de reden is, sluiten doen ze toch wel met als gevolg dat er op een bepaald moment geen bank meer, laat staan je eigen bank.

 4. Willem

  Ehh, Koel Hoofd, weer eens een slechte dag gehad?
  Leg eens uit, welke rol Bos heeft bij die slechte dienstverlening?

 5. R van pegels

  Het geld klotst over de veel te hoge drempels van de banken. Maar een menselijk gesprek , wat je ook wel eens wil is er tegenwoordig niet meer bij bah!
  echt een zeer schaamteloze actie ,Natuurlijk geld dit ook voor de andere geldvestrekkers. Is er eigenlijk nog wel een bank waar je gewoon wel nog naar binnen kan stappen met een financiele vraag .

 6. 'n utrechter

  Geldzaken kun je bij de “bankmaat “. Geld opnemen kan meestal wel, geld storten vaak niet.
  Voor de overige bankzaken wordt je verbannen naar de app, of website. Persoonlijk contact wordt steeds moeilijker. Zeker voor de ouderen onder ons, moeten zij nu naar de bibliotheek om met hulp van ‘vreemden ‘ hun persoonlijke bankzaken te regelen?

 7. Ed Klute

  De ouderenorganisaties volgen de sluitingen van bankfilialen nauwgezet. Het is belangrijk dat klanten van zich laten horen als ze door de sluiting in de problemen komen. Doe dat bijvoorbeeld hier. In Overvecht zijn we bezig met de sluiting van de ING vestiging: https://www.facebook.com/INGnl/posts/4743210159058841?comment_id=4804086076304582&notif_id=1640675740949868&notif_t=feed_comment&ref=notif.

 8. Margret

  Is dit filiaal überhaupt open geweest de afgelopen tijd??

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).