Agenten verijdelen massale vechtpartij in Oog in Al Agenten verijdelen massale vechtpartij in Oog in Al

Agenten verijdelen massale vechtpartij in Oog in Al

Agenten verijdelen massale vechtpartij in Oog in Al
De politie heeft een mogelijk grote vechtpartij weten te voorkomen in Oog in Al. Vrijdagavond verzamelde een grote groep jongeren zich op de Händelstraat waarvan een deel met elkaar op de vuist wilde gaan.

De politie heeft een mogelijk grote vechtpartij weten te voorkomen in Oog in Al. Vrijdagavond verzamelde een grote groep jongeren zich op de Händelstraat waarvan een deel met elkaar op de vuist wilde gaan.

Het was volgens de politie vanwege de groep erg onrustig in de wijk. Wijkagenten laten via sociale media weten dat jongeren met elkaar op de vuist wilden gaan. “Door ons optreden hebben we dit kunnen voorkomen. Er zijn meerdere groepjes gevorderd de wijk te verlaten en hardnekkige groepjes zijn de wijk uitgedreven.”

Volgens de agenten waren de betrokken niet ouder dan 16 jaar. De meesten daarvan zouden alleen zijn gekomen om toe te kijken.

Wat de oorzaak is van het conflict is niet bekend. De politie zegt de zaak te onderzoeken en ook te kijken hoe verdere escalatie voorkomen kan worden.

10 Reacties

Reageren
 1. Hetty

  Geen oog om oog in Oog en Al, dankzij het kordate optreden van de agenten, waarvoor hulde. Ik hoop, dat de politie erachter komt, wat er daar precies speelt, waardoor herhaling kan worden voorkomen.

 2. Esrin W.

  Hebben die kids geen huiswerk of moeten ze hun kamer niet opruimen of i.d?
  Voor hun ouders zal dit allemaal ongetwijfeld nieuwe informatie zijn.
  Time will tell.

 3. Bernhard

  Altijd weer die ‘jongeren’.

 4. Lombokker

  Ja, maar die jongeren hebben het best wel moeilijk hoor. Ze hebben een spraakgebrek, hun moeder heeft een ernstige ziekte en ze hebben geen eigen clubhuis. Heel begrijpelijk dat je daar gefrustreerd van raakt.

 5. Monique

  De voetbalplaatjes waren op 😉 maar zonder gekheid de jongeren kwamen van buiten de wijk om te matten op de Handelstraat?! Leuke zaterdagavond activiteit.

 6. Herman

  En dat in het keurige Oog in Al, daar waar de Volvo’s en bakfietsen zo gemoedelijk de dorpsstraat delen?

 7. Marc

  Altijd weer die Oog in Al figuren die het voor de rest verpesten. Ik snap wel dat mensen liever vertrekken naar Kanaleneiland om dit soort ruig te ontlopen.

 8. Jeroen

  Ik kan mij de jaren zestig nog herinneren : de nozems en de sjorsklanten. Dagenlang werd Oog in al geteisterd door rellende jongeren.
  Zelfs de bruggen gingen omhoog. Niemand er in of eruit.
  Politie met zijspan motor en de lange lat!

 9. Kadoendra

  @Jeroen

  Dus het is best mogelijk dat de jongeren uit het bovenstaande artikel de kinderen zijn van die nozems en die sjorsklanten.

 10. wollie

  lol @ lombokker, raak samengevat

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).