Agressieve man slaat vanuit het niets om zich heen | De Utrechtse Internet Courant Agressieve man slaat vanuit het niets om zich heen | De Utrechtse Internet Courant

Agressieve man slaat vanuit het niets om zich heen

Agressieve man slaat vanuit het niets om zich heen
Een agressieve man heeft zondagmiddag meerdere mensen aangevallen in de omgeving van de Dichterswijk in Utrecht. Eén persoon werd in het gezicht geslagen en is naar het ziekenhuis gebracht.

Een agressieve man heeft zondagmiddag meerdere mensen aangevallen in de omgeving van de Dichterswijk in Utrecht. Eén persoon werd in het gezicht geslagen en is naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens zijn vlucht is de vechtersbaas tussen twee woonboten aan de Reviuskade het water ingesprongen. Hier is hij door duikers van de brandweer uitgehaald en overgedragen aan de politie die met meerdere voertuigen in het gebied aanwezig was.

Een woordvoerder van de politie zegt dat nog niet duidelijk is waarom de man zo agressief werd. “Het kan zijn dat de man verward is of dat er verdovende middelen in het spel zijn. Onderzoek moet dat uitwijzen.”

5 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Hmm, gevalletje methamfetamine?
  De mexicaanse drugsmafia is de laatste tijd druk bezig om in Nederland de productie daarvan op poten te zetten. Laten we hopen dat dat niet lukt, want die rommel geeft nog meer ellende dan alle andere drugs bij elkaar.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/recordvondst-van-crystal-meth-in-rotterdam-zit-hier-ook-een-mexicaans-drugskartel-achter~b9abe75a/

 2. Bernhard

  @Lombokker: Ontzettend vergezocht. Methamfetamine wordt nauwelijks gebruikt in Nederland en is ook niet bepaald met een opmars bezig. Waarschijnlijk gaat het hier om geestelijke problematiek. Niet te veel Narcos kijken!

 3. Kadoendra

  @Lombokker

  Het gevalletje kan ook te maken hebben met de enorme bezuiniging op de geestelijk gezondheidszorg ……………………….

 4. Pieter

  @ Bernhard en Kadoendra

  Inderdaad, Utrecht heeft een oververtegenwoordiging ten opzichte van de rest van Nederland, ook in de regio, aan opvang en pschycholgische en psychiatrische instellingen. Ook is het aantal huurders met aandoeningen bij de coöperaties groter dan in de rest van Nederland. Nu er ook nog eens bezuinigd wordt op de zorg heeft dat een giga impact op het straatbeeld in Utrecht en op de overlast van burgers. Hier wordt ook geen goed beleid op gemaakt. Mensen hebben het er niet echt over, maar bij huurders van Mitros is het een mega-probleem. Mitros heeft relatief veel huurders met een achtergrond.

  Ook op straat zie je veel daklozen met pshyhcische problematiek met alle problemen en overlast van dien. Denk maar eens aan de overlast in de stad en het Lepelenburg en alle dealers die dat vervolgens aantrekt.

  Maar de beleidsmakers en in de elite in Utrecht vindt dit al snel bij de grote stad horen, dus we moeten dit zogenaamd maar slikken allemaal als inwoners in Utrecht. Denk er het jouwe van zal ik zeggen.

 5. Rob H.

  Het gaat hier inderdaad om geestelijke problematiek, maar in dit geval wel om een Brit. Niet een Nederlander. Zie de berichtgeving elders.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).