Albert Heijn aan de Biltstraat op 5 februari open | De Utrechtse Internet Courant Albert Heijn aan de Biltstraat op 5 februari open | De Utrechtse Internet Courant

Albert Heijn aan de Biltstraat op 5 februari open

Albert Heijn aan de Biltstraat op 5 februari open
De locatie aan de Biltstraat. Archieffoto
Het nieuwe filiaal van de Albert Heijn aan de Biltstraat gaat op dinsdag 5 februari open. De supermarkt komt in het pand waar eerder de Superfair zat.

Het nieuwe filiaal van de Albert Heijn aan de Biltstraat gaat op dinsdag 5 februari open. De supermarkt komt in het pand waar eerder de Superfair zat.

De vestiging van de Albert Heijn richt zich op de snelle boodschap onderweg naar huis. Zo komt er een ruim vers assortiment met dagelijks vers gebakken brood. De openingstijden zijn dagelijks van 07.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 22.00 uur.

Begin vorig jaar werd duidelijk dat er plannen lagen om een nieuwe grote supermarkt op de Biltstraat te openenIn oktober bleek dat de Jumbo, ook gevestigd in de Biltstraat, bezwaar had aangetekend tegen de komst van de nieuwe supermarkt.

De Albert Heijn viert de opening met een chocoladereep voor de eerste 3.500 klanten bij een besteding van minimaal € 10,-. Ook ontvangen klanten bij besteding van € 15,- een AH Biltstraat-tasje. Daarnaast worden er door Albert Heijn Biltstraat 25 winkelmandjes verstopt in de buurt. Deze kunnen worden ingeleverd voor tas met boodschappen met een waarde van € 25,- .

11 Reacties

Reageren
 1. Bernhard

  Eindelijk een Appie in het centrum!

 2. Jan

  Hahaha bernard. In het centrum van wittevrouwen zeker. In principe is er overal in Utrecht een ah. Op de nachtegaal zit er 1 en dan krap 700 meter verder nog eentje op de burgermeester reigerstraat. Op de Voorstraat zit er eentje… Noem maar op. Kwantiteit boven kwaliteit

 3. Wouter

  @Jan: iro·nie (de; v) 1 bedekte spot, doordat je het tegenovergestelde zegt van wat je bedoelt

 4. Gerard Brugmans

  Vraag me echt af waar deze AH de vrachtwagens laat parkeren om te lossen. Het is daar nu al een gevaarlijke en zeer onoverzichtelijke situatie met de vrachtwagens van de Jumbo die achteruit dwars over het drukke fietspad draaien. En hoe komen al die supermarkt vrachtwagens daar? De Wittevrouwensingel wordt op dit moment verbouwd tot 30 km zone met een enkele, smalle rijbaan tussen 2 fietspaden. En de nieuwe inrichting van het kruispunt met de Biltstraat is er ook helemaal niet op berekend om dagelijks grote vrachtwagens over heen en weer te laten rijden!

 5. Yoshua

  Voor de bewoners van Wittevrouwen zal het een verademing zijn.
  Nu moesten ze naar de Nachtegaalstraat of Voorstraat.
  Je kan naar de Jumbo, maar wanneer je AH gewend bent, is Jumbo een slecht alternatief.
  Zeer beperkt assortiment en personeel dat niets weet en niets kan.

 6. Ineke

  Nou Yoshua,
  Jouw gevoel over het Jumbo personeel heb ik nou altijd over het AH personeel. Het is maar wat je gewend bent.

 7. Go Jumbo!!

  @yoshua Ervaringen verschillen nogal. Van harte eens met Ineke.
  Ik kwam altijd bij de AH, maar toen de Jumbo om de hoek kwam (ipv die verschrikkelijke Kippersluis) was ik om. Assortiment is ruim en goed en het personeel erg prettig in de omgang.
  Wanneer ik nog eens bij de AH Voorstraat kom, valt me iedere keer weer op hoe ongeïnteresseerd en onvriendelijk het personeel is. Wie weet is dat een filiaalspecifiek dingetje, maar eigenlijk hoop ik van niet. Ik gun het de sympathieke Jumbo dat ze niet weg geconcurreerd worden door het feit dat de AH op elke 500 meter in de stad zit. Onvriendelijke dure eenheidsworst. Ze zijn een plaag geworden in Utrecht… Bleh.

 8. Marcel

  In oktober 2018 was er nog bezwaar. Het zou wel even duren. Nou dat is dan in 2.5 maand geregeld. Welstand etc hebben daar geen enkele moeite mee. Ik ook niet maar soms is ambtenarij echt niet te snappen. En de Jumbo? Echt veeeel beter dan AH. Alleen al de vleeswaren zijn uitgebreider. Dus? Ik blijf bij de Jumbo!!

 9. Joe

  Sympathieke Jumbo? Hahaha…. Ja het was inderdaad reuze-sympathiek hoe de familie Kippersluis destijds door Jumbo is uitgerookt. Maar goed, het personeel in de winkel aan de Biltstraat vind ik altijd vriendelijk hoor en ik ga daar liever heen dan naar de AH in de Voorstraat. Toch vind ik het fijn dat AH nu ook een vestiging opent op de Biltstraat, waardoor de absurde drukte bij de Jumbo hopelijk tot het verleden hoort en wij wat meer keuze hebben. Hoe het logistiek zal gaan met de bevoorrading en alle fietsen van het winkelend publiek zal nog wel even afwachten zijn. Maar als het in de Nachtegaalstraat kan, kan het in de Biltstraat ook.

 10. treurnis

  Al +/- 20 jaar, ook onder wisselende bedrijfsleiders (+/- elke 2 jaar), kloppen minimaal 1 : 2 kassabonnetjes Niet…..in de Voorstraat!!
  Kijk je bon na voor je de winkel verlaat, zodat je ook nog even in de rij kunt gaan staan van de sig.-balie; mits je op verrekening prijsstelt.
  Speciaal de 35%-stickers worden stelselmatig over het hoofd gezien; Kleurenblindheid, dyslexie, desinteresse, afleiding of een combinatie?

 11. Janny

  Gerard Brugmans, hier nog een aantal bezorgde buurtbewoners wonende in de Kruisstraat . Voorheen, met de Superfair winkel hebben we al vreselijke overlast gehad ivm laden en lossen voor onze deuren /ramen met vrachtwagens en rammelende karren.
  Wat een verademing toen de Supefair dicht was,
  En nu al weer weken overlast ivm de verbouwing van dit pand in de AH.
  Wij zijn de enige laad en los plek lijkt wel (in een zijstraat notable) en worden elke ochtend gewekt om 7.00 u van vracht wagens met vorkheftrucks en dat gaat uren door. Bijna vacuum tegen het raam staan ze met veel lawaai hun spullen uit te laden. Buiten de vreselijke herrie is je huis ook donker want daglicht ben je kwijt. Wij maken ons grote zorgen hoe dat nu verder moet. Inderdaad nu gaan ze na de verbouwing weer laden en lossen van de voorraad.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).