Alle vestigingen juweliersketen Siebel dicht | De Utrechtse Internet Courant Alle vestigingen juweliersketen Siebel dicht | De Utrechtse Internet Courant

Alle vestigingen juweliersketen Siebel dicht

Alle vestigingen juweliersketen Siebel dicht

Juweliersketen Siebel, met twee vestigingen in Utrecht, zou in financiële problemen verkeren. Alle 37 filialen sluiten vandaag de deuren en dus ook de twee vestigingen in Utrecht zijn dicht.

De perswoordvoerder van Siebel was nog niet bereikbaar voor een reactie maar de telefonist vertelde wel dat het bedrijf binnenkort met meer nieuws zou komen: “Maar op dit moment kan ik je nog niks vertellen.” Een andere medewerker laat weten: “Wij hebben dit ook pas deze morgen te horen gekregen en weten ook maar heel weinig.”

Siebel Juweliers bestaat al meer dan honderd jaar. Er zijn twee vestigingen in Utrecht, een op de Lange Elisabethstraat en een in Hoog Catharijne.

3 Reacties

Reageren
 1. Gavi Mensch

  Wisten alles beter, konden alles beter, innovatie was onzin….tja!

 2. Geenstijl

  En de politiek maar roepen dat de recessie voorbij is …………
  Dit is nog maar het begin van wat er komen gaat voor veel werknemers en bedrijven.
  Als je aan de kant blijft staan als land en geen visie hebt dan alleen maar lastenverzwaring voor de inwoners dan komt het vanzelf terecht bij de ondernemers.

 3. Mia Amram

  Dat nieuws komt als een donderslag bij heldere hemel! Niet verwacht, ik wens alle medewerkers van Siebel heel veel sterkte de komende tijd.

  Inderdaad recept voor nog meer faillissementen is het niet aanpassen van de te hoge huurprijzen. En een overheid die zelf van geen minderen weet maar wel telkens de lasten verhoogt. Zodat nu de rek voor de meeste winkeliers er wel uit is.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).