Alleen vandaag; gratis 030-tatoeage bij Utca Tattoo’s Alleen vandaag; gratis 030-tatoeage bij Utca Tattoo’s

Alleen vandaag; gratis 030-tatoeage bij Utca Tattoo’s

Alleen vandaag; gratis 030-tatoeage bij Utca Tattoo’s
Foto's: Utca's Finest
Utrechters die altijd al een ‘030’-tatoeage wilden kunnen vandaag terecht bij Utca Tattoo’s aan de Eendrachtlaan. Vanwege de opening van de nieuwe zaak worden er gratis tatoeages gezet.

Utrechters die altijd al een ‘030’-tatoeage wilden kunnen vandaag terecht bij Utca Tattoo’s aan de Eendrachtlaan. Vanwege de opening van de nieuwe zaak worden er gratis tatoeages gezet.

Soleil en Josje Sturm richtten in 2013 het kledingmerk Utca’s Finest op. Nu is daar dus een tatoeagezaak bijgekomen. “Josje is al een tijd bezig met tatoeëren en we kregen veel vragen van klanten of ze bij ons ook een tatoeage konden krijgen. Toen er kantoorruimte vrijkwam in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Eendrachtlaan besloten we het te doen”, zegt Soleil.

Vandaag is dus de opening van Utca Tattoo’s. Om dit te vieren kan iedereen tussen 12.00 en 17.00 uur een gratis 030-tatoeage krijgen. Volgens Soleil stond er in de ochtend al een rij voor de deur.

(Tekst loopt door onder afbeelding)

50 mensen

“Ik verwacht dat we ongeveer 50 mensen kunnen tatoeëren. Het zetten van de tatoeage duurt ongeveer tien minuten. Voordat de volgende klant kan gaan zitten moet de werkplek worden opgeruimd en gedesinfecteerd. Ook dit neemt ongeveer tien minuten in beslag.”

De kleding van Utca’s Finest is alleen te koop via de webshop. De plek aan de Eendrachtlaan wordt geen winkel van het kledingmerk. Wel kunnen mensen er op afspraak terecht om de kledingstukken te bekijken of een tatoeage te laten zetten.

2 Reacties

Reageren
 1. Scherpschutter

  Wat een grappige actie! Ik zou werkelijk niet weten waarom een rationeel en gezond functionerend mens een deel van een telefoonnummer met inkt in zijn of haar huid zou willen laten printen (bang dat je het vergeet ofzo?), maar intrigerend is het wel…

  Vermakelijk!

 2. Martin Cuijpers

  Dit is typisch zo’n onbenullige Tattoo…
  Jammer dat mensen tegenwoordig weinig waarde hechten aan een gave huid.
  Als je dan toch zo hoognodig een Tattoo laat zetten…. doe er dan iets nuttigs mee….
  Doneer je Tattoo aan de toekomstige Vrouwengek Foundation… voor het goede doel.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).