ANWB opent winkel in onderste verdiepingen Neudeflat | De Utrechtse Internet Courant ANWB opent winkel in onderste verdiepingen Neudeflat | De Utrechtse Internet Courant

ANWB opent winkel in onderste verdiepingen Neudeflat

ANWB opent winkel in onderste verdiepingen Neudeflat
Neude, binnenstad
Er komt een ANWB winkel in de onderste verdiepingen van de Neudeflat. Naar verwachting gaat de vestiging eind april of begin mei volgend jaar open, laat woordvoerder Ad Vonk weten.

Er komt een ANWB winkel in de onderste verdiepingen van de Neudeflat. Naar verwachting gaat de vestiging eind april of begin mei volgend jaar open, laat woordvoerder Ad Vonk weten.

De huidige ANWB winkel in Hoog Catharijne gaat sluiten als de locatie in de Neudeflat opengaat. Volgens Vonk zal de nieuwe winkel uitgebreider zijn dan de huidige vestiging. “We willen nog interactiever worden met onze leden die vragen hebben en met elkaar praten over wat ons als vereniging bezighoudt, zoals mobiliteit en toerisme.”

Vonk geeft aan dat er nog wordt gewerkt aan het regelen van een horecavergunning. “Als je mensen wilt ontvangen, is het aardig om ze een kleine kaart met wat drinken erop te kunnen aanbieden.”

Er is lange tijd gespeculeerd over een mogelijke horecabestemming in de Neudeflat, maar de gemeente liet weten dat er geen horeca mocht komen. Eigenaar Casper van de Hout van Fa. Wildschut gaf toen aan dat mengvormen wel mogelijk zijn, zoals de ANWB winkel nu graag wil.

Gekoppelde berichten

5 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Mooie plek voor de ANWB winkel, op HC is het redelijk onzichtbaar.

 2. Bill

  Pfff, jammer dat een aantal horecaondernemers het zo nodig moesten vinden protest aan te tekenen, een overvloed aan Human Nature jassen is wat er in de oh zo dynamische binnenstad rest…

 3. G.H.

  Wat een verschrikkelijk gezwel is die Neudeflat toch, deze foto illustreert dat heel krachtig.

 4. Peter van Zoest

  Prima plek voor de ANWB. En mag dan nu eindelijk ook die kiosk van Zoett op de Vinkenburgstraat weg? Het ding sloot eind april en staat te verkrotten. Ongelooflijk dat dit allemaal maar kan in de binnenstad.

 5. herman

  Prima, is de ANWB wel gewaarschuwd voor toekomstige overlast?
  Neem tenminste aan dat de renovatie van de Neudeflat, naast de winkelbestemming op de begane grond, ook de sloop van alle verdiepingen betreft?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).