Ark van beoogd exploitant Marc Kramer aan Zandpad gezonken | De Utrechtse Internet Courant Ark van beoogd exploitant Marc Kramer aan Zandpad gezonken | De Utrechtse Internet Courant

Ark van beoogd exploitant Marc Kramer aan Zandpad gezonken

Ark van beoogd exploitant Marc Kramer aan Zandpad gezonken
Een ark aan het Zandpad is dit weekend gezonken. De ark maakte water en ligt nu scheef op de bodem van de Vecht. boten aan het zandpad werden tot begin dit jaar gebruikt voor prostitutie.

Een ark aan het Zandpad is dit weekend gezonken. De ark maakte water en ligt nu scheef op de bodem van de Vecht. boten aan het zandpad werden tot begin dit jaar gebruikt voor prostitutie.

Het betreft de boot op Zandpad 122. Marc Kramer van Gooiland Beveiliging heeft eerder dit jaar een exploitatievergunning aangevraagd voor een seksinrichting in de gezonken ark. Sinds die tijd heeft de gemeente Utrecht deze in behandeling en wordt er onder andere onderzoek gedaan op grond van de Wet Bibop

Eerder dit jaar werden alle seksboten op het Zandpad en alle ramen op de Hardebollenstraat gesloten nadat de gemeente de vergunning van de exploitanten ingetrokken had. De sluiting vond plaats na verdenkingen van mensenhandel.

Zandpad 01

Zandpad 02

Zandpad 04

Zandpad 05
 

 

13 Reacties

Reageren
 1. Jan van Dijk

  Is dit een nieuwe vorm van ontspannen,duikbootje spelen.

 2. Marcel

  Nu de rest van de boten nog en de herontwikkeling kan beginnen

 3. andreas

  Ik ruik nattigheid 😉

 4. Annemiek

  Eh, zinken woonboten zo maar? Wat is de oorzaak? Onderzoek? Wordt niks over gezegd in het artikel….

 5. Geenstijl

  @Marcel,
  Ben jij een moraalridder Marcel of mag jij niet stiekem naar de vrouwen van plezier.

 6. Marcel

  @Geenstijl,
  Ik ben een moraalridder. Openlijke prostitutie hoort niet aan een fietsroute. Zeker niet aan een route die door veel kinderen wordt gebruikt.

 7. Martijn Berendsen

  Dan moet je daar dus niet gaan fietsen

 8. Martijn Berendsen

  Ehm fiets daar dan gewoon niet? Het is maar 1 plek hoor

 9. Marcel

  Gezellig met de kinderen vanuit het centrum naar Fort aan de Klop, Maarsseveense Plassen of de schaatsbaan. Locaties waar de gemeente Utrecht trots op is en de route over het Zandpad gaat.

 10. Martijn Berendsen

  Onzin, er is niet maar één route, je kan makkelijk bij die locaties komen zonder over het Zandpad te moeten fietsen. Als je je kinderen daar echt niet mee wil confronteren fiets je even via de Papuradreef, Horizontedreef of door Zuilen aan de overkant. Fiets je er wel langs dan is dat toch echt je eigen keus!

 11. EDV

  Voor de Kerst gaan ze weer open volgens Marc Kramer, volgens Wegra zijn bijna alle boten weer verhuurd.. De Macha’s mogen 1 enkele boot tussen de andere onverhuurde boten leggen, maar hebben er het geld niet voor..

  Dan is er nog de politiek die zich zo’n zorgen maakt over de veiligheid van de vrouwen, wat op z’n zachts gezegd bedenkelijk is.

  Meeste vrouwen hebben uitstekende werkplekken gevonden in Den Haag, Eindhoven en Antwerpen waar de veiligheid (en sociale controle) echt niet minder is dan in de individuele boten aan het Zandpad.

  Bovendien, als het klopt dat het merendeel van die vrouwen onvrijwillig werkzaam zou zijn, is de vrouwenhandel daarmee echt niet opgelost door de (tijdelijke) sluiting van de boten.

  Laten we eerlijk zijn; de gemeente Utrecht is van het probleem af, maar de mensenhandel is er niet mee opgelost.

  Nou ja, met spanning afwachten op de feestelijke heropening met de fanfare en Maxima die het lintje van de opgefriste peeskamertjes doorknipt..

  Geloof jij het? 😉

 12. Marcel

  Leve de moraalridders!!

 13. Utrechtse

  Het Waterschap heeft de huurovereenkomsten van de arken opgezegd. Is allemaal toeval. Een mooie plek om dure huizen te bouwen en lommerijk te fietsen, zie ik in het verschiet.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).