Auto crasht bij verkeersplein Berekuil in Utrecht Auto crasht bij verkeersplein Berekuil in Utrecht

Auto crasht bij verkeersplein Berekuil in Utrecht

Auto crasht bij verkeersplein Berekuil in Utrecht
Een auto is zondagmiddag gecrasht bij verkeersplein Berekuil in Utrecht. Door het ongeval is een deel van het muurwerk en de vangrail flink beschadigd. Brokstukken zijn beneden naast het fietspad terechtgekomen.

Een auto is zondagmiddag gecrasht bij verkeersplein Berekuil in Utrecht. Door het ongeval is een deel van het muurwerk en de vangrail flink beschadigd. Brokstukken zijn beneden naast het fietspad terechtgekomen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Een getuige laat weten dat de politie direct ter plaatse was en dat er iemand aangehouden werd. De weg is zondagavond rond 20.00 uur nog steeds voor een deel afgezet.

Update: inmiddels is bekend dat de automobilist op de vlucht was voor de politie

14 Reacties

Reageren
 1. Statler

  Geluk dat niemand door het puin geraakt is.
  Met vriendelijke groet,
  PeterH

 2. Luuk Upuuk

  Om 19:30 moest de bus 73 van de Utrechtseweg/Biltsestraatweg een ommetje maken via het Kardinaal Alferinkplein en om rond 22:00 uur was nog steeds een flinke oliespoor te zien tussen afslag Waterlinieweg en Sartreweg.

 3. Rami

  ER WORDT TE HARD GEREDEN OP DE ROTONDE DE BEREKUIL KM OMLAAG………😞😞😞😞😞

 4. Jeroen

  Hoe krijg je dat voor elkaar? Rechtdoor rijden en niet remmen?

 5. HenQ

  En daar is gelukkig de vangrail dus voor..

 6. Piet

  @Rami, niet alleen op de rotonde maar op de gehele sartreweg en waterlinie. Iedereen weet het maar nog nooit een agent gezien die stond te handhaven.

 7. Pee

  @HenQ
  Op de rest van de waterlinieweg hebben ze de midden vangrail weggehaald omdat ze dat niet mooi vonden .
  Als er iemand de macht over het stuur verliest dan schieten ze de baan van het tegenovergestelde verkeer op.
  De ramp is dan niet te overzien.

 8. Cico

  Vangrails begeleiden een crash, het voorkomt geen crash.

  Aanleiding kan uiteraard van alles zijn: lage zon, beroerte achter stuur, alcohol of drugs, een defect, een stuurfout, etc

 9. Harald

  Ik heb dit zien gebeuren. De auto in kwestie was op de vlucht voor de politie. Hij wilde, denk ik, door richting Voordorp/Overvecht. Hij kwam echt achterlijk hard aanrijden vanuit richting De Bilt over de Utrechtseweg. Hij remde nauwelijks bij het ingaan van de bocht. Dat hier geen slachtoffers bij gevallen zijn is echt een wonder. Op het moment van de klap reed er een vrouw door het tunneltje. Zij werd maar net gemist door de brokstukken.

 10. Scherpschutter

  @Cico

  Het blijft speculeren uiteraard, maar die bocht een beetje kennende in combinatie met zo’n ouwe tokkie Mercedes, is het denk ik wel te raden wat hier precies is gebeurd.

 11. Riemer Bouwmeester

  Politie direct ter plaatse! Was bij mijn huis ook het geval toen een auto met 150 km/u er de stenen trap vanaf reed. Logisch want het was een achtervolging.

 12. Hetty

  Je kunt zien, dat de vangrail goed zijn werk heeft gedaan. Een val in de diepte gun je ook een voortvluchtig persoon niet. En gelukkig ook geen gewonden door vallend puin van de brug.

 13. JdV

  Wat weinig informatie over de dader trouwens. Hoe zou dat nou toch komen? Was het een man? Een vrouw? Oud? Jong? Had ie gedronken? Drugs gebruikt? Dit bericht blinkt weer uit in vaagheid.

 14. Binnenstadbewoner

  Graag ook alle schade op de dader verhalen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).