Automobilist die zondag crashte bij Berekuil in Utrecht werd achtervolgd door politie Automobilist die zondag crashte bij Berekuil in Utrecht werd achtervolgd door politie

Automobilist die zondag crashte bij Berekuil in Utrecht werd achtervolgd door politie

Automobilist die zondag crashte bij Berekuil in Utrecht werd achtervolgd door politie
De automobilist die zondag crashte bij verkeersplein de Berekuil in Utrecht bleek achtervolgd te worden door de politie. Agenten wilden hem aan de kant zetten vanwege roekeloos rijgedrag maar hij weigerde te stoppen.

De automobilist die zondag crashte bij verkeersplein de Berekuil in Utrecht bleek achtervolgd te worden door de politie. Agenten wilden hem aan de kant zetten vanwege roekeloos rijgedrag maar hij weigerde te stoppen.

De politie zat de man achterna op de Biltsestraatweg waarna de automobilist bij de Berekuil de macht over het stuur verloor. Hij crashte daarbij tegen een muur en vangrail van het verkeersplein. Brokstukken kwamen beneden terecht op en naast het fietspad.

Tekst gaat verder onder afbeelding

De automobilist probeerde volgens de politie vervolgens alsnog te vluchten waarbij hij naast de Berekuil in het water sprong. Ver kwam hij niet in zijn vlucht, hij kon daar alsnog gearresteerd worden. De automobilist is vandaag na verhoor weer op vrije voeten gesteld.

Gekoppelde berichten

10 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Oh gelukkig, was ie mooi op tijd weer vrij om naar zijn werk te kunnen. Proest.

 2. Uuu

  Waarom is hij dan u weer vrij als hij 2 maal op de vlucht slaat (met alle gevolgen van dien, nog buiten de kosten)

 3. Liefhebber

  Wel dikke wagen

 4. Kees Truijens

  @JdV, Uuu
  Inderdaad, onbegrijpelijk.

 5. Rose

  Auto total loss, nat pak, de nodige boetes en nog wel meer ellende. Duur grapje!

 6. VAN Laar

  Hoezo op vrije voeten. Dader op heterdaad (eindelijk) betrapt en aangehouden. Nu kan ie weer naar zijn moeder .

 7. lezer

  Weer op vrije voeten?????????

 8. S

  Wat verwachte reaguurders dan? Dat iedereen die wordt aangehouden tot aan het proces vast zit in voorlopige hechtenis?!!! Zo werkt het niet hoor!

 9. Kloek

  @ S

  Ik verwacht dat wel bij vluchtgevaarlijke gekken, die levens van andere mensen op het spel zetten tijdens hun eigen vlucht. Dat zijn namelijk meerdere misdrijven opgeteld bij de vele verkeersovertredingen die begaan zijn. Er hadden ook hier weer doden gevallen kunnen zijn.

  Feitelijk begaat iemand die dergelijke risicovolle vluchten beraamt meerdere pogingen tot doodslag (en ik weet dat ons recht dat niet zo ziet, ik zie dat wel zo).

  Ik vraag me trouwens af waarom men bij een verkeerscontrole op de vlucht slaat. Dan is er ook iets anders aan de hand. Drugs? Diefstal? Plofkraken? Moord? Etc.?

  Vanwege de ernst had hier zeker voorarrest mogen plaats vinden. Wij als samenleving hoeven niet onnodig bloot gesteld te worden aan dit soort gekken, alleen maar omdat onze rechterlijke macht achterstanden heeft en zaken geen voorrang krijgen.

  Wat als deze zelfde gekken morgen iemand dood rijden zonder rijbewijs? Dit soort zaken gebeuren de laatste tijd vaak genoeg. Het erge is dat velen van deze zaken gewoon voorkomen zouden kunnen worden als het recht werkt zoals het bedoeld hoort te zijn.

 10. Liliana

  Kosten van herstel vangrail/wegdek verhalen op deze roekeloze. Krijgt hij een rijverbod en zo ja voor hoe lang.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).