Automobilist gewond na botsing met tram op Weg der Verenigde Naties in Utrecht; tramverkeer ligt stil Automobilist gewond na botsing met tram op Weg der Verenigde Naties in Utrecht; tramverkeer ligt stil

Automobilist gewond na botsing met tram op Weg der Verenigde Naties in Utrecht; tramverkeer ligt stil

Automobilist gewond na botsing met tram op Weg der Verenigde Naties in Utrecht; tramverkeer ligt stil
De bestuurder van een auto is dinsdagmiddag in Utrecht gewond geraakt bij een botsing met een tram. Het tramverkeer ligt vanwege het ongeluk stil tussen het Jaarbeursplein en Zuilenstein.

De bestuurder van een auto is dinsdagmiddag in Utrecht gewond geraakt bij een botsing met een tram. Het tramverkeer ligt vanwege het ongeluk stil tussen het Jaarbeursplein en Zuilenstein.

Het ongeluk gebeurde kort voor 16.00 uur op de Weg der Verenigde Naties. De politie meldt dat de bestuurder van de auto bij de botsing lichtgewond raakte. Een deel van de weg is dicht voor onderzoek en de politie is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben, kunnen de politie bereiken op 0900-8844.

Vervoersbedrijf U-OV meldt dat het tramverkeer tussen Jaarbeursplein en Zuilenstein momenteel helemaal stilligt. Reizigers kunnen gebruikmaken van buslijn 74 of 77. U-OV weet nog niet hoelang de verstoring duurt.

7 Reacties

Reageren
 1. Javani

  Misschien een idee om hier ook maar een AHOB – installatie te plaatsen. Het gebeurt hier regelmatig

 2. Ramon

  Blijft bijzonder, of de automobilist is vanaf de Overste Den Oudenlaan door rood gereden. Of wilde vanaf de Graad van Roggenweg daar illegaal keren. Vanuit de richting van de stad moet je zelfs om betonblokken heen om dat voor elkaar te krijgen

 3. Koel Hoofd

  Bijzonder weer.
  Knalgele tram op rails, stoplichten, wegbelijning, borden èn betonblokken…
  en dan nog…

  @Javani
  Ben bang dat ook met AHOB er nog wel iemand ‘gewoon’ doorheen gaat.
  Of je krijgt van die situaties dat mensen op de weg gaan wachten op de spoorbomen. Krijg je verkeersruzies of er vliegt er eentje in de flank.
  Immers, er zit er altijd wel eentje tussen…

 4. Lombokker

  Linksaf slaan is daar altijd al verboden geweest; na een dodelijk ongeval is de weg aangepast om dat (nog) moeilijker te maken. Ook zijn er extra borden geplaatst.
  Als je ondanks dat besluit om hier toch links af te slaan verdien je wat mij betreft een hele dikke boete. Daarnaast heeft deze bestuurder ook veel geluk gehad dat hij slechts licht gewond is geraakt.

 5. JdV

  @Javani: Of hele grote rubbertegels. Is dat niet wat?

 6. Katja

  Toch wel apart dat mijn bijdrage er niet bij stond, nl. wat je hebt geleerd bij autorijles. Binnenspiegel, buitenspiegel, over je linkerschouder kijken. Los nog van het feit dat je daar niet mag keren. Inleveren rijbewijs dacht ik zo.

 7. Statler

  Aanvulling op @Katja: er zijn types die niet alleen een gevaarlijke situatie scheppen maar ook nog te incompetent zijn om die goed af te ronden. Een verplichte dure cursus als de EMG met daar bovenop een forse boete is m.i. de minimale beloning voor zoveel eigenzinnigheid.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).