Automobilist neemt benen na ongeval; vermoedelijk lachgas in het spel | De Utrechtse Internet Courant Automobilist neemt benen na ongeval; vermoedelijk lachgas in het spel | De Utrechtse Internet Courant

Automobilist neemt benen na ongeval; vermoedelijk lachgas in het spel

Automobilist neemt benen na ongeval; vermoedelijk lachgas in het spel
Bron: Twitteraccount Politie Vleuten-De Meern
Een automobilist heeft na een eenzijdig ongeval op de Burgemeester Middelweerdbaan in De Meern de benen genomen. In het voertuig vond de politie een cilinder met lachgas en meerdere ballonnen.

Een automobilist heeft na een eenzijdig ongeval op de Burgemeester Middelweerdbaan in De Meern de benen genomen. In het voertuig vond de politie een cilinder met lachgas en meerdere ballonnen.

Het ongeluk gebeurde rond 04.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag. De bestuurder verloor vermoedelijk de macht over het stuur en belandde tegen een paal. Gezien de schade van de auto moet het een flinke klap zijn geweest.

Update: De politie heeft de bestuurder aan kunnen houden in Veldhuizen. De man werd positief getest op alcohol en drugs. De bestuurder verklaarde ‘een gat in zijn geheugen te hebben’.

9 Reacties

Reageren
 1. [email protected]

  Zou die nu uitgelachen zijn ……. 😉🤣🤣🤣🤣🤣

 2. bee

  staat die auto niet op diegene zijn naam?
  dan hadden ze hem/haar toch allang kunnen oppakken.

 3. mees kees

  Je geheugen moet in ieder geval weer wél functioneren om je te kunnen herinneren dat je je een stuk (zg. zwarte gat) níet herinnert. Zelfs zonder (denk ik) zijn advocaat geraadpleegd te hebben, geeft hij al direct het enig juiste antwoord. Gelukkig verklapt zijn bloed en het genotmiddel in de auto én de status van de auto wat er tijdens dat gat allemaal genuttigd is. Taakstrafje, beetje toezicht door reclassering, afkickcursusje…..

 4. MJPD

  @mees kees
  Veel te zwaar allemaal. Een FOEI-gesprek is meer dan voldoende.

 5. mees kees

  MJPD: ik mag hopen dat dit ironisch bedoeld is!

 6. mees kees

  MJPD: lees even hetzelfde bericht op RTVUtrecht https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1957827/, daaruit blijkt meneer even daarvoor al dat legendarische ‘foeigesprek’ gehad te hebben met dezelfde agenten. Dus om deze loser tot eerzaam burger om te smeden, is iets meer nodig! Maar dat laten we verder maar over aan meneer de politierechter. Van die zitting gaf ik alleen maar een prognose. En naast de kosten aan zijn ‘vriend’, zal meneer ook de sleper en de eigenaar van de lantaarnpaal moeten betalen. Regelt de politierechter ook allemaal. En foeigesprek schrijf je overigens gewoon zonder spatie!

 7. Luuk Upuuk

  Die lantaarnpalen steken op de meest gekke plekken zomaar over zonder uit te kijken.

 8. mees kees

  Luuk Upuuk: 😂🤣👍

 9. MJPD

  @mees kees
  Ik zal er de volgende keer een smiley achter plakken zodat u weet dat mijn opmerking sarcastisch was bedoeld. Hebt u nog meer taaladviezen…?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).