Baby en kind achtergelaten door ouders in auto | De Utrechtse Internet Courant Baby en kind achtergelaten door ouders in auto | De Utrechtse Internet Courant

Baby en kind achtergelaten door ouders in auto

Baby en kind achtergelaten door ouders in auto
Een huilende baby en een kind zijn maandag door passanten aangetroffen, toen ze alleen in de auto zaten aan de Utrechtseweg in Leidsche Rijn. De ouders waren in eerste instantie in geen velden of wegen te bekennen.

Een huilende baby en een kind zijn maandag door passanten aangetroffen, toen ze alleen in de auto zaten aan de Utrechtseweg in Leidsche Rijn. De ouders waren in eerste instantie in geen velden of wegen te bekennen.

De auto met de kinderen erin stond op de Utrechtseweg, nabij tuincentrum Intratuin. Voorbijgangers hebben zich over de kinderen ontfermd en zijn op zoek gegaan naar de ouders. Aangezien het tuincentrum dichtbij was, werd er besloten daar de ouders om te roepen. Ondertussen werd ook de politie gebeld.

Na enige tijd werden de ouders gevonden door de voorbijgangers, wat leidde tot een woordenwisseling. Geërgerd werd er door de ouders gereageerd, ze waren er niet van gediend dat hun kinderen uit de auto gehaald waren. Bij aankomst heeft de politie de conversatie tussenbeide gesust en de ouders flink toegesproken. Tevens is er een zorgmelding gemaakt bij de autoriteiten.

7 Reacties

Reageren
 1. Peet

  Dan ben je toch een ongelofelijke a sociaal,als je je kinderen opsluit in een auto,,en zelf gaat shoppen
  Dan nog kwaad worden, als een ander de politie aanroept
  Dat noemt zich ouders,,vermoedelijk supertokkies
  Die ouders moet echt naar de opvoedkliniek
  De zwaarste cursus opvoedcursus volgen

 2. Martin

  @Peet ik vind je reactie nogal kort door de bocht. Hoe lang stond die auto met kinderen daar al, hoe ver weg waren de ouders nu werkelijk? Dat kan ik allemaal niet opmaken uit het bericht. Ik ben ook wel eens 5 minuten de Albert Heijn ingerend, terwijl de achterbank sliep of zich nog vermaakte met kinderliedjes. En ik zou dan ook niet blij zijn als een voorbijganger de politie al gebeld had. Ben ik nu ook een supertokkie die de zwaarste opvoedcursus moet volgen?

 3. Hans Oudwijk

  Martin 28/9/2016 – 13:23

  Ja jij bent dan ook zo’n super Tokkie want omstanders kunnen ook niet weten hoe lang of kort je JOUW kinderen al alleen in de auto hebt laten zitten. Kinderen kan je niet alleen achterlaten. Kinderen, wispelturig en onberekenbaar als ze zijn hebben zeker in het openbaar domein constant toezicht van de ouders of verzorgers nodig.
  Bovendien, als goedwillenden zich over achtergelaten kinderen kunnen/willen ontfermen dan kunnen kwaadwillenden dat ook.

 4. Martin

  Thanks Hans! Ik zie mezelf niet zo, maar dat zullen de meeste supertokkies wel over zichzelf zeggen.

 5. Peet

  dank je wel Hans voor je reactie
  Wat vertel je toch veel over jezelf in je reactie,,,,
  Brhhhhh

 6. Hans Oudwijk

  Peet 29/9/2016 – 4:57
  Pardon, maar lees ik in uw reactie, amper tussen de regels, niet een wel heel suggestieve en beledigende verdachtmaking?

 7. Peet

  Sorry hans oudwijk
  Reactie was voor Martin
  Mijn oprechte excuses

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).