Beatrix-flashmob op Centraal Station

Beatrix-flashmob op Centraal Station

Donderdagmiddag vindt op het Centraal Station een bijzondere gebeurtenis plaats. Afvallers van het tv-programma ‘Beeld van Beatrix’ gaan hun werk ongevraagd exposeren. 

In dat tv-programma maken kunstenaars een beeld van Beatrix. Als het wordt goedgekeurd, wordt het beeld tentoongesteld in ‘Paleis Het Loo’ ter ere van Beatrix haar 75e verjaardag.

“Helaas zijn wij niet geselecteerd,” vertellen de initiatiefnemers. “Tegelijkertijd bedachten we dat een enorme groep kunstenaars ook hun ziel en zaligheid hebben gelegd in de verbeelding van de koningin. Het overgrote deel van deze bijzondere kunstwerken zal helaas niet aan het grote publiek worden getoond.”

“Daarom bieden we een podium aan al die mensen die op geheel eigen wijze hun betrokkenheid bij Beatrix hebben vormgegeven. Zo stellen we het grote publiek in staat een kort moment te laten genieten van de veelheid en diversiteit van de inzendingen.”

De ‘flash-expo‘ vindt plaats op donderdag 31 januari van 13.00 tot 14.00 uur in de stationshal van Utrecht CS.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).