Beëdiging Sharon Dijksma op 16 december te volgen via livestream Beëdiging Sharon Dijksma op 16 december te volgen via livestream

Beëdiging Sharon Dijksma op 16 december te volgen via livestream

Beëdiging Sharon Dijksma op 16 december te volgen via livestream
Sharon Dijksma, hier nog in Amsterdam
De beëdiging van Sharon Dijksma als nieuwe burgemeester van Utrecht is woensdag 16 december te volgen via een livestream.

De beëdiging van Sharon Dijksma als nieuwe burgemeester van Utrecht is woensdag 16 december te volgen via een livestream.

De beëdiging vindt plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Die avond wordt ook afscheid genomen van Peter den Oudsten, die sinds het vertrek van Jan van Zanen waarnemend burgemeester van de Domstad was.

De raadsvergadering is vanwege de coronamaatregelen alleen digitaal te volgen voor publiek. Dat kan vanaf 19.30 uur via de livestream van de gemeenteraad.

Gekoppelde berichten

5 Reacties

Reageren
 1. ceeteewee

  Kan en wil het nog steeds niet geloven. Niet mijn burgemeester.

 2. René

  @ceetwee: Als u in de gemeente Utrecht woont, wordt ze ook uw burgemeester, of u dat nu wilt of niet. Bovendien heeft haar komst de steun van de meerderheid van de Utrechters. Ze wordt immers benoemd op voordracht van de democratisch gekozen gemeenteraad. Kennelijk hebt u er (waarom eigenlijk?) net als ene Donald T. moeite mee om u neer te leggen bij de uitkomst van een democratisch proces, wat mij betreft is Sharon Dijksma, mede gelet op de voordracht door de gemeenteraad, van harte welkom!

 3. HArry

  In achterkamertje besloten en mede daarom inderdaad niet mijn burgemeester.

 4. woutvr

  Leuk! En wat mij betreft erg welkom.

 5. Anne Marie ten Berge

  @ rené: ‘de steun van de meerderheid van de Utrechters?’ Is het mij ontgaan dat er een vrije burgemeestersverkiezing is geweest?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).