Video striptease bij kinderdagverblijf Jolie gepubliceerd | De Utrechtse Internet Courant Video striptease bij kinderdagverblijf Jolie gepubliceerd | De Utrechtse Internet Courant

Video striptease bij kinderdagverblijf Jolie gepubliceerd

Video striptease bij kinderdagverblijf Jolie gepubliceerd
Still uit de video van de Telegraaf
De beelden van de striptease op kinderdagverblijf Jolie in Lunetten zijn gepubliceerd door de Telegraaf. Er ontstond eerder ophef nadat er naar buiten was gekomen dat de GGD ontevreden was met kinderopvang Jolie vanwege een striptease-act voor een jarige medewerker.

De beelden van de striptease op kinderdagverblijf Jolie in Lunetten zijn gepubliceerd door de Telegraaf. Er ontstond eerder ophef nadat er naar buiten was gekomen dat de GGD ontevreden was met kinderopvang Jolie vanwege een striptease-act voor een jarige medewerker.

Het kinderdagverblijf stelde later dat er geen slagroom van het bovenlichaam van de stripper was gelikt, maar dat blijkt toch te zijn gebeurd. De Telegraaf heeft de beelden inmiddels online gezet. De beelden zijn hier te zien.

Het kinderdagverblijf werd door de GGD op de vingers getikt. “Gezien de maatschappelijke onrust die de laatste maanden is ontstaan over ongepast gedrag, met name op de werkvloer, kan worden geconcludeerd dat de mogelijke blootstelling van kinderen aan een striptease niet te rijmen valt met het laten kennismaken met algemeen aanvaarde waarden en normen”, schreef de GGD in een rapport.

De directeur van het kinderdagverblijf zei dat het verhaal door de Telegraaf uit zijn verband was getrokken en dat het niet ging om een striptease, maar om een spontane actie. “Het heeft misschien één minuut geduurd, de medewerkster had gewoon haar kleren aan en er is geen slagroom gelikt”, zei Hanny Reuser tegen EditieNL.

Nu blijkt dat er wel slagroom is gelikt van het bovenlichaam van de ‘stripper’. Kinderen zouden het voorval niet hebben meegekregen. Het kinderdagverblijf nam een advocaat in de arm na de ontstane ophef.

Gekoppelde berichten

18 Reacties

Reageren
 1. Berend

  Zucht… is men nog niet klaar met dit verhaal? De preutsheid en selectieve verontwaardiging die gemoeid gaan met alle ophef zijn veel kwalijker dan wat er achter de gesloten deuren van een personeelskamertje is gebeurd. Willen we zo graag terug naar de jaren vijftig?

 2. Henk

  Dat waren dus weer mooie praatjes van de kinderopvang. Waarom liegen over wat er gebeurd is als er ook videomateriaal is?

  Stom stom stom.

 3. Mark

  Inderdaad boehoe huil huil arme kinderen. Je zal je er maar druk om maken. Wat vele malen erger is, is dat er dus iemand filmt en dit deelt …..van je collega’s moet je het niet echt hebben

 4. Fred

  Gelukkig was er iemand bereid om deugdelijk bewijsmateriaal aan de GGD te geven. Kunnen hooguit nog wat zeurders mekkeren over zogenaamde vrijheid.

 5. Kees

  @ Mark

  Volledig terecht dat dit gedeeld wordt; bij een directie die dit bagatelliseert, bij een kinderdagverblijf dat meen ik al vaker in een bepaald daglicht heeft gestaan.

  Strippers horen niet op de werkvloer thuis, wellicht voelen bepaalde collega’s (om wat voor reden dan ook) zich er niet prettig bij; alleen daarom al niet. Daarnaast kan de grens steeds verder opgeschoven worden, als dit de sfeer is op een werkvloer en in een team. De seksuele grens kan verschuiven en voor je het weet heb je kwalijkere zaken dan dit voorval aan je broek hangen, met alle gevolgen van dien.

  Daarnaast liegt de directie aantoonbaar (om het voorval juist te bagatelliseren); er is wel degelijk meer aan de hand, denk ik dan.

  Het is een kinderdagverblijf, een soort van schoolomgeving.

  Degene die de beelden deelt wordt waarschijnlijk niet gehoord door de directie en collega’s van dit kinderdagverblijf, die dit waarschijnlijk in de persoon zijn/haar gezicht bagatelliseren.. Hoe erg is dat pas. Je geeft aan dat je moeite hebt met iets op de werkvloer en er wordt overduidelijk weinig mee gedaan. Het wordt waarschijnlijk weggehoond en afgedaan. Dat is de reden dat dit gebeurd. Het lekken is dus kennelijk een laatste kreet van iemand, niet de eerste. Het is dus waarschijnlijk aan de directie zelf te danken.

  Ik zou mijn kind nooit naar een dergelijk kinderdagverblijf sturen. Wie paste eigenlijk op de kinderen? krijgen ze daar niet voor betaald, in plaats van gein met elkaar uit te halen? Prioriteit is zorg en opvoeding van kinderen, geen “kantoorgein” onder elkaar.

 6. Nina

  Het probleem is niet dat iemand dit gefilmd heeft, maar dat het is gebeurd.

  Ik las vandaag in het AD dat er wel meer mis is bij KDV Jolie.
  https://www.ad.nl/utrecht/kinderopvang-jolie-ging-al-eerder-fors-in-de-fout~a7f46b5b/

  Wat iemand privé doet, gaat een ander niet aan. Dit vond plaats tegen de eigen regels van het KDV in en kan dus niet door de beugel. Simpel…

 7. Frits

  @Mark
  Want? Als wij een feestje hebben op het werk, zie ik regelmatig collega’s met telefoons filmpjes maken en die worden vast ook gedeeld. Niet iets waar ik me druk over maak. En ik zou niet weten wat er “vele malen erger” aan is.

  Ik ben benieuwd, wat is er zo erg aan het filmen van een kennelijk doodnormaal feestje? Ben ik een misdadiger omdat ik op Facebook een foto van de Sinterklaasviering op het werk heb gepost?

 8. Erwin

  grappig hoe het leugentje van Jolie over gelikte slagroom wordt uitvergroot, terwijl de leugens van de media over o.a. ‘een ingehuurde stripper’ even vergeten wordt. Duidelijk dat dit een erg geslaagde grap was van en door collega’s. Goed te weten dat er een hecht team staat in die kinderopvang , straalt waarschijnlijk af op hun omgang met de kids!

 9. Mark

  Frits, nee je bent geen misdadiger. Ik stoor me meer aan dat alles en iedereen alles door een schermpje moet bekijken en alle vooral niet bijzondere gebeurtenissen en marginale levenservaringen moet delen met de wereld. Maar dat is een persoonlijke mening. In dit geval dachten medewerkers wellicht dat het niet gedeeld zou worden o.i d. Wellicht wat naïef van mij. Mijn soort van nederige excuses. Privacy ook buiten beschouwing gelaten. Als de directie allerlei zaken probeert te verdraaien, zitten ze inderdaad fout. Beter zeggen ze gewoon exact wat er gebeurd is.

 10. BdV

  Het is inderdaad de reactie van de Jolie directie die aangeeft dat daar iets niet goed zit. Zie ook de link van Nina.

 11. Herman

  Beetje dubbel, enerzijds gaat dit nergens over, anno 2018 is er blijkbaar een nieuwe preutsheid en is een beetje lol en ongein al gauw een ramp van ongekende omvang.

  Anderzijds een directie die zo’n beetje alles verkeerd doet zowel qua toon als qua inhoud van haar reactie en er zelf voor zorgt dat ze veel meer schade oplopen dan nodig.

 12. Kees

  @ Herman

  Dit heeft niks met preutsheid te maken.

  Seksueel getinte zaken horen zo min mogelijk op een werkvloer thuis. We zien dagelijks de verkeerde gevolgen van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, wanneer dat steeds verder opschuift. Zie mijn eerdere reactie.

  De media heeft niet gelogen, vandaar ook dat het filmpje uiteindelijk geplaatst is. Het filmpje bewijst juist dat het kinderdagverblijf Jolie overduidelijk liegt.

  En wat nu als jij, om welke reden dan ook, ik kan namelijk honderden redenen bedenken, jij je niet prettig voelt bij een dergelijke ‘verrassing’ voor een medewerker als collega en als bijvoorbeeld ouder.

  Wordt er dan naar je geluisterd, je bent namelijk medewerker/ betalende ouder, of wordt dan je ‘klacht’ weggezet als gezeur en dat je de ‘grap’ niet begrijpt? Ik ben benieuwd.

  Volgens mij is iedere medewerker belangrijk en zijn de ouders al helemaal belangrijk in deze. Die besteden namelijk zorg en opvoeding uit. Wat als je het als ouder niet eens bent met een dergelijke ‘grap’ vanuit opvoedkundig oogpunt?

  Ik ben benieuwd, oprecht.

  Daarnaast, wat een onprofessionele toko dit kinderdagverblijf. Gelet op sfeer, uitlatingen en naam> oplichterij door tuig. Lekker ouders geld uit de zak kloppen en zeer onprofessioneel personeel inzetten dat niet begrijpt wat ze dagelijks doen, waar ze werken en waar ze mee bezig zijn. Heeft het personeel wel de benodigde papieren en wel op de hoogte van wetgeving en regelgeving? Ook wat betreft omgang op de werkvloer?

  Einde oefening van Jolie wat mij betreft. Opdoeken die handel. Kinderen weghalen en ouders die willens en wetens hun kinderen daar laten?

 13. Ger

  leuk feestje of niet, die directie deugt gewoon niet

 14. ACTK

  De redenatie van de GGD volgend mogen ouders van een kind voortaan geen erotische uitspattingen meer hebben in dezelfde woning waar hun kind verblijft.

  Dit in verband met mogelijke blootstelling van de kinderen aan seksuele handelingen. Immers, dat zou volgens velen zeker nog veel schadelijker zijn voor al die tere kinderzieltjes dan een toefje slagroom. En een dichte deur, zo weten we nu, is volgens zelfs de GGD niet genoeg om alle risico’s uit te sluiten. Dat kindergespuis kijkt overal dwars doorheen en is er duidelijk op uit al die stoute volwassenen te betrappen (en daar dan waarschijnlijk ook nog filmpjes van te maken om naar De Telegraaf te zenden! Terecht! Want we hebben hier met levensgevaarlijke zaken te maken…)

  Voortaan moeten ouders die een tweede kind willen daarvoor vrij vragen bij hun baas om op een moment dat hun kinderen veilig zijn ondergebracht in een instituut met een goed gecontroleerd vier-ogen-beleid, thuis de liefde te kunnen bedrijven. Ze mogen ook een oppas inhuren en zelf naar een hotel gaan, hoewel menig hotel tegenwoordig ook angstig is voor de combinatie gast-erotiek.

  We zijn diep aan het zinken als we elke vorm van liefde, erotiek en seks uit het blikveld van onze kinderen willen houden. Kinderen eten geen spruiten omdat ze ze smerig vinden. En toch zijn er veel mensen die op den duur spruiten zijn gaan eten. Het is heel normaal dat kinderen totaal geen interesse hebben in seksualiteit, totdat zich dat als vanzelf bij hen aandient. Kinderen tegen hun wil seksualiteit opdringen kan niet en kan zelfs misdadig zijn. Maar dat moet niet verward worden met het op laten groeien van kinderen in een steriele omgeving waarin seks niet bestaat.

  Spruiten moet je soms weer eens per ongeluk tegen komen om je af te kunnen vragen wat je er van vindt. Iets dergelijks geldt (weliswaar iets complexer) ook bij een gezonde kennismaking met seksualiteit. De krampachtige, hysterische houding van menige gefrustreerde volwassene helpt daar niet bij.

  Het en passant veroordelen door hen van anderen en het opdringen van eigen normen aan anderen helpt helemaal niemand…

 15. cas

  @ Kees, heb jij het filmpje soms geplaatst, of ben jij de medewerker in kwestie? Jij gooit z’n brok haat en vooroordelen hier neer dat het bijna wel moet of anders zit er wel een dieper probleem dat je beter met een specialist kan praten…..

 16. Ben

  A dirty mind is a joy forever, Meer plezier op het werk en vergeet niet te lachen!

 17. Yoshua

  Wat een gedoe om niets, alsof de ouders van de peuters nooit uit hun bol gaan en een feestje vieren. Er is niet eens sprake van enig seksueel gedrag in dit filmpje.
  Het is in Lunetten niet de biblebelt.

 18. Cico

  Even afgezien van al het gelieg vanwege PR enerzijds (Jolie) en media aandacht anderzijds (Telegraaf): wat is er nou precies verkeerd aan een besloten personeelsfeestje met een stripact? Ik heb er zelf ook 1 gehad bij mijn afscheid, maar dat was een cateraar. Was komisch en geen kinderen aanwezig.

  Ik ben oprecht benieuwd: kan iemand mij nou eens uitleggen wat er precies zo schadelijk is dat kinderen -misschien- een stripact kunnen zien? Gaan ze dan meteen aan de drugs ofzo? Gaan we straks net als de Amerikanen het woord ‘fuck’ censureren omdat… ehhh…. gewoon…. daarom.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).