Bekerfinale toch niet te zien in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Bekerfinale toch niet te zien in TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Bekerfinale toch niet te zien in TivoliVredenburg

Bekerfinale toch niet te zien in TivoliVredenburg
TivoliVredenburg kondigde vorige week aan dat het de bekerfinale ging uitzenden op grote schermen in het Gegeven Paard. Dit gaat echter niet door vanwege organisatorische redenen.

TivoliVredenburg kondigde vorige week aan dat het de bekerfinale ging uitzenden op grote schermen in het Gegeven Paard. Dit gaat echter niet door vanwege organisatorische redenen.

Dat heeft de organisatie vanmiddag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving van het Algemeen Dagblad. Vanwege de nieuwe talkshow BijWie die sinds kort wordt opgenomen in het muziekpaleis is het niet haalbaar om aansluitend ook de bekerfinale uit te zenden.

6 Reacties

Reageren
 1. Zonnewende

  Geen wonder dat TiVre geen sluitende begroting weet te krijgen :-/.

  Het gebouw was toch vooraf bejubeld om z’n cross over mogelijkheden? Als er nu geen video-evenement mogelijk is (in welke zaal dan ook), omdat er in Het Gegeven Paard een talkshow is, blijken er fundamentele problemen om de exploitatie ooit sluitend te krijgen. Het Gegeven Paard is (naar mijn weten) nota bene een huurder, dus het enorme succes van die tent, draagt niet wezenlijk bij aan de exploitatie van TiVre.

  Zo zie je maar: als huurder van publiek onroerend goed zit je goed, als ontwikkelaar van groot onroerend goed met publiek geld op dure plekken, heb je het nakijken. Blij dat het plan van De Kade is afgeblazen.

  Oh jee, zowaar een beetje een zure reactie van mij :-/. M’n eerste…

 2. Esther

  @Zonnewende. Wat je schrijft, klopt niet. Het Gegeven Paard wordt niet geëxploiteerd door een huurder, maar is onderdeel van Tivoli zelf. Dus het succes van het cafe draagt wel degelijk bij aan de exploitatie van TiVre.
  En wat wil je dan? Wil je tegen de organisatoren van een talkshow zeggen: “Sorry, jongens, we kijken liever voetbal, ondanks de eerder met jullie gemaakte afspraken?” Dat zou ik pas niet vinden kloppen…

 3. Mikel

  Er zijn toch 3 zalen????

 4. jeroen

  Wat zonde zeg! Ik had ‘m graag bezocht aldaar temidden van een beetje fatsoenlijk publiek. De locatie filtert, zou een prima plek zijn geweest.

 5. Herman

  Die “talkshow” (die geen mensen kent, laat staan ooit gezien heeft) kan toch een keertje worden overgeslagen of verplaatst?

  Wat is nu belangrijker, een eenmalige bekerfinale van onze trots of een wekelijkse leutershow?

 6. Zonnewende

  @Esther
  Dank je wel dat je mijn fout rechtzet. Ik wist het inderdaad niet zeker en hoopte al dat het ofwel bevestigd werd, ofwel gecorrigeerd.

  En dat je de talkshow niet kan afgelasten of storen, ben ik helemaal met je eens. Vandaar ook mijn twijfels over ‘het succes van verzamelgebouw TiVre’, als je niet eens op dit soort evenementen in kan springen. Als de andere zalen nou allemaal volgeboekt zijn, is het natuurlijk een ander verhaal.

  Nou ja, over een tijdje hebben we het Jaarbeursplein. Dat is meen ik bedoeld om dit soort evenementen te kunnen houden.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).