Beste kibbeling van de provincie bij Visjes op de Twijnstraat | De Utrechtse Internet Courant Beste kibbeling van de provincie bij Visjes op de Twijnstraat | De Utrechtse Internet Courant

Beste kibbeling van de provincie bij Visjes op de Twijnstraat

Beste kibbeling van de provincie bij Visjes op de Twijnstraat
Ron Kievits van Visjes strijdt om de Kibbeling Cup 2017. Foto: DUIC
In de strijd om de Kibbeling Cup 2017 is Visjes aan de Twijnstraat weer een stapje dichter bij de overwinning. Maandag kreeg Ron Kievits (52) te horen dat zijn zaak de beste kibbeling van de provincie bakt.

In de strijd om de Kibbeling Cup 2017 is Visjes aan de Twijnstraat weer een stapje dichter bij de overwinning. Maandag kreeg Ron Kievits (52) te horen dat zijn zaak de beste kibbeling van de provincie bakt.

Dat was het oordeel van de klanten via een online vragenlijst. Visjes mag nu door naar de landelijke finale, waarbij een vakjury tussen 28 augustus en 22 september langskomt om de proef op de som te nemen. “Daarbij kijken ze dan ook naar de kwaliteit van de sausjes en of je verpakkingen bijvoorbeeld duurzaam zijn. Ik weet nog niet of ze aankondigen dat ze langskomen of dat ze gewoon gaan zitten, dus dat is nog spannend”, vertelt Kievits.

“We zijn natuurlijk wel apetrots op de provinciale overwinning. Daar gingen we voor, maar het blijft toch een verrassing. Het personeel is ook heel enthousiast”, vervolgt hij. Het was een nipte overwinning: Visjes won maar met één tiende verschil.

De andere deelnemers uit de provincie waren zeevishandel de Botter uit De Bilt en de Spakenburgse Vishandel uit Woerden. Visjes was de enige viszaak uit Utrecht die de strijd aanging. In heel Nederland deden zo’n 120 viszaken mee. De Kibbeling Cup wordt uitgereikt tijdens de Visbeurs in Spakenburg op 2 oktober.

Gekoppelde berichten

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).