Bewoners Campus MAX moeten het tot medio augustus doen met 19 parkeerplekken minder | De Utrechtse Internet Courant Bewoners Campus MAX moeten het tot medio augustus doen met 19 parkeerplekken minder | De Utrechtse Internet Courant

Bewoners Campus MAX moeten het tot medio augustus doen met 19 parkeerplekken minder

Bewoners Campus MAX moeten het tot medio augustus doen met 19 parkeerplekken minder

Het zorgde voor wat ophef de laatste weken. De parkeerplekken van de bewoners van City Campus MAX zouden zonder overleg in beslag zijn genomen ten behoeve van de bouw van ‘Startblok’. De gemeente zegt nu dat dit slechts voor een week is om de bouwinstallaties klaar te kunnen zetten en dat het merendeel ‘gewoon’ weer beschikbaar is volgende week. Wel zullen 19 parkeerplekken verdwijnen tot en met medio augustus.

Dat schrijft de gemeente in een verklaring nadat buurtbewoners via DUIC hun beklag deden over de gang van zaken rond de parkeerplekken. De gemeente belooft nu beterschap: de 19 parkeerplekken worden hersteld in de openbare ruimte: Zestien parkeerplaatsen zullen als tijdelijke parkeerplaatsen terugkomen in de openbare ruimte bij Startblok voor de gehele bouwperiode (1,5 tot 2 jaar). Voor de MAX-bewoners zal op één van de belendende percelen voor de periode van de bouw ruimte worden gemaakt voor nog eens 23 parkeerplaatsen. Dit wordt nog nader uitgewerkt. Voor de start bouw medio augustus zal hier nader informatie over komen richting bewoners van MAX.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).